Πρώην παίκτρια του My Style Rocks "καρφώνει" την παραγωγή! «Του πρότειναν να μου κάνει επίθεση»

Ποια καταγγέλλει την παραγωγή;

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Μια πρώην παίκτρια του My Style Rocks "καρφώνει" την παραγωγή του παιχνιδιού! Ποια λέει πως σε ένα Gala "πρότειναν σε φίλο της να της κάνει επίθεση και όταν το έμαθε στεναχωρήθηκε πολύ;"! Ποια είπα αυτά και πολλά άλλα;

Ο λόγος για την Ιωάννα Σιαμπάνη που μίλησε στην εκπομπή “Μεσημέρι YES” έδωσε και κατήγγειλε ότι η παραγωγή του My Style Rocks βοηθούσε πέρυσι τη Μαρία Λέκκα, ότι πολλά κορίτσια δεν είχαν πάρει το χρηματικό έπαθλο, αλλά και ότι είχαν προτείνει σε γνωστό της, που βρέθηκε ως γκεστ σε Gala, να της κάνει επίθεση στο πλατό.

«Φέτος περίμενα τα κορίτσια στο My Style Rocks να είναι πιο προετοιμασμένα. Θα ήθελα να δω περισσότερη μόδα, περισσότερο στυλ. Η Κιάρα έχει βοήθεια που επεμβαίνει στα λουκ της. Πολλά δείχνουν ότι πρέπει να έχει βοήθεια από τη Ραμόνα. Το χεράκι της πρέπει να το έχει βάλει η Ραμόνα. Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι λίγο προβλέψιμος φέτος, η άποψή του μου φαίνεται αδιάφορη. Με προσέγγισαν κάποιες παίκτριες για να τους δώσω συμβουλές.

Σε κάποια κορίτσια που δεν μιλούσαν τόσο, τις προέτρεπαν να είναι πιο εκδηλωτικές και γενικά να μιλάνε λίγο περισσότερο. Έκαναν πράγματα που μας έφταναν στα όριά μας και μας ωθούσε στο να ξεσπάμε. Υπήρχαν κορίτσια που ευνοήθηκαν περισσότερο, η Μαρία Λέκκα είχε βοήθεια από την παραγωγή, αυτό καταλάβαινα και αυτό ένιωθα.

Όπως και με τα χρηματικά έπαθλα ισχύει αυτό. Εγώ και άλλα κορίτσια δεν πήραμε ποτέ το χρηματικό έπαθλο. Σε ένα Gala είχαν καλέσει για ένα γκεστ έναν φίλο μου και του είχαν προτείνει από την παραγωγή να μου κάνει επίθεση. Στεναχωρήθηκα όταν το έμαθα. Εκείνος δεν δέχτηκε να το κάνει, αλλά ήταν κάτι που δεν μου άρεσε», είπε.

.Εντωμεταξύ δείτε γιατί είχε εκνευριστεί ο Στέλιος Κουδουνάρης με τις φετινές παίκτριες

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks "καρφώνει" τον Κουδουνάρη: " Είχαμε τσακωθεί και είχα αποχωρήσει από το στούντιο"

Μια παίκτρια του περσινού My Style Rocks "καρφώνει" τον Στέλιο Κουδουνάρη λέγοντας πως "είχαν τσακωθεί και εκείνη είχε αποχωρήσει από το στούντιο". Ποια έκανε αυτή την δήλωση για τον κριτή που βλέπουμε καθημερινά στις οθόνες μας;

Ο λόγος για την Εύα Μπάση που συμμετείχε στον περσινό κύκλο και αποκάλυψε πως όπως ακριβώς συνέβη με την Δήμητρα Αλεξανδράκη φέτος έτσι είχε συμβεί και με εκείνη πέρυσι.

My Style Rocks Εύα Μπάση

“Είχε συμβεί και πέρσι το ίδιο σκηνικό που συνέβη και φέτος με την Δήμητρα Αλεξανδράκη. Απλά δεν είχα βγει να το πω. Είχαμε τσακωθεί με τον Στέλιο Κουδουνάρη και είχα φύγει από το στούντιο. Πήραμε το χρόνο μας, βάλαμε τα ωραία μας χαμόγελα και ξαναβγήκαμε στο στούντιο”.

Ποια ήταν, όμως, η σχέση με την περσινή παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; “Ανάμεσα σε μένα και την Κωνσταντίνα οι ατάκες πηγαινοερχόντουσαν. Μόνο μαζί μου συνέβαινε αυτό, με τις άλλες κοπέλες δεν είχε ιδιαίτερη αγάπη” απάντησε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.Εντωμεταξύ δείτε γιατί είχε εκνευριστεί ο κριτής με τις φετινές παίκτριες

“Η περσινή κριτική επιτροπή ήταν πιο σκληρή και πιο ειρωνική απέναντι μας. Δεν ξέρω γιατί. Φέτος υπάρχουν ισορροπίες” πρόσθεσε.