Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η επική φωτογραφία για τον Άγιο Βαλεντίνο! Δεν φαντάζεστε ποιους ανέβασε!

Τρελό γέλιο!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η επική φωτογραφία για τον Άγιο Βαλεντίνο! Δεν φαντάζεστε ποιους ανέβασε!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβασε μια επική φωτογραφία για τον Άγιο Βαλεντίνο! Δεν φαντάζεστε ποιους ανέβασε αλλά και ποιο ήταν το μήνυμα που συνόδευε την ανάρτηση του κριτή του MasterChef στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος άφησε για λίγο την κουζίνα του και το MasterChef και έστειλε μέσω Twitter το δικό του μήνυμα στους ερωτευμένος με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο κριτής του MasterChef που είναι γνωστό πω διαθέτει χιούμορ επέλεξε να ανεβάσει για την γιορτή των ερωτευμένων φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη την οποία συνόδευσε με στίχους από το τραγούδι «Ο έρωτας δεν πάει πανεπιστήμιο».Δείτε και πως είχε τρολάρει ο κριτής τον εαυτό του

«Ο έρωτας δεν πάει πανεπιστήμιο, δεν ξέρει γράμματα ξέρει τον δήμιο, που ρίχνει τις καρδιές ρίχνει τα σώματα, πάνω στα στρώματα... Πάνω στα στρώματα» έγραψε στο tweet του.

Master Chef: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έστειλε μήνυμα "φωτιά" λίγο πριν την έναρξη του διαγωνισμού! «Να πάρεις ταξί...»!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστο το νέο τρέιλερ του Master Chef και έτσι λίγο πριν την έναρξη του διαγωνισμού, έστειλε ένα μήνυμα σκέτη "φωτιά"! «Να πάρεις ταξί»!

To trailer της νέας σεζόν δείχνει τους τρεις κριτές να βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, το οποίο είναι εξαιρετικά μικρό και να προσπαθούν να χωρέσουν!

Οι προσπάθειές τους είναι μάταιες και έτσι ο επιτυχημένος σεφ, τους "καίει" με το νέο του απολαυστικό ποστ.

«Τότε το κρίμα, τι κρίμα τι κρίμα παντού περισσεύεις και παντού ξεψυχάς... Τότε τι κρίμα... Δε χωράς πουθενά... (αν δεν βολεύει, να πάρετε ταξί.)» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Master Chef: Τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο δεν τον γνωρίσαμε στη δεύτερη σεζόν! Η εμφάνιση του σεφ που δεν πρόσεξε κανείς!

Είναι αλήθεια πως τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο δεν τον γνωρίσαμε για πρώτη φορά στη δεύτερη σεζόν του επιτυχημένου διαγωνισμού μαγειρικής «Master Chef»! Η πρώτη εμφάνιση του κορυφαίου σεφ είχε γίνει πιο πριν ωστόσο δεν την πρόσεξε κανείς!

Ο διαγωνισμός μαγειρικής επέστρεψε μετά από χρόνια στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Star το 2017 και από το πρώτο λεπτό μας καθήλωσε όλους. Η πρώτη σεζόν που προβλήθηκε το 2017 είχε κριτές τον Πάνο Ιωαννίδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο!

Την ίδια σεζόν, στο διαγωνισμό γνωρίσαμε και αυτόν τον κούκλο διαγωνιζόμενο!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ωστόσο εμφανίστηκε στο διαγωνισμό στην πρώτη σεζόν. Δούλευε πίσω από τις κάμερες και εμφανίστηκε σε ένα μόνο επεισόδιο για μία σκληρή δοκιμασία κατά την οποία έκανε μόνος του μια συνταγή και οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να την ακολουθήσουν βήμα προς βήμα.

Ένα χρόνο αργότερα, ο Κουτσόπουλος προστέθηκε στην επιτροπή στη θέση του Δημήτρη Σκαρμούτσου.