Βασιλική Μιλλούση: Η δημόσια αποκάλυψη για το δεύτερο παιδί και τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Πόσα πήρε;

Βασιλική Μιλλούση: Η δημόσια αποκάλυψη για το δεύτερο παιδί και τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Η Βασιλική Μιλλούση έκανε μια δημόσια αποκάλυψη για το δεύτερο παιδί! Τι δήλωσε η ίδια σε ερώτηση στο Instagram θα έχουμε ξανά σύντομα baby boom ή όχι; Δείτε τι απάντησε στην ερώτηση η Ολυμπιονίκης.

Εδώ και τέσσερις μήνες μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια η ζωή τους έχει αλλάξει προς το καλύτερο! Το ζευγάρι απέκτησε την κόρη του Σοφία και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Βασιλική αποφάσισε να απαντήσει σε ερωτήσεις που της έκαναν οι διαδικτυακοί της φίλοι στο Instagram, αποκαλύπτοντας μάλιστα την επιθυμία της να κάνει δεύτερο παιδί, όχι ακόμα όμως.

Επίσηαποκάλυψε ότι στην εγκυμοσύνη της πήρε εννέα κιλά και πως μαζί με την κόρη της ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στο Τόκιο για να στηρίξουν τον Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν ξεχωριστά για το αγαπημένο ζευγάρι, αφού ήταν τα πρώτα που πέρασαν με την κόρη τους.

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία και "έριξε" το Instagram!

O Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν! Πρόσφατα μάλιστα ο ίδιος δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία με το μικρούλι του και "έριξε" το Instagram!

Ως λάτρης των social media, η Βασιλική Μιλλούση θέλησε να μοιραστεί μια ιδιαίτερη στιγμή ανάμεσα σε μπαμπά και κόρη!

Οι δυο τους αγκαλιά φαίνεται να περνάνε υπέροχα και μάλιστα το ποστ συνόδευσε η λεζάντα "Καλύτερος μπαμπάς του κόσμου" από την περήφανη μαμά.

Λευτέρης Πετρούνιας κόρη φωτογραφία

Βασιλική Μιλλούση- Λευτέρης Πετρούνιας: Ο "χαζομπαμπάς" αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα του!

O "χαζομπαμπάς" Λευτέρης Πετρούνιας ποζάρει αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα του και η Βασιλική Μιλλούση τον φωτογραφίζει!

Το ζευγάρι αυτό μας έχει "πάρει" τα μυαλά με την υπέροχη κόρη τους! Μόλις χθες οι ευτυχισμένοι γονείς πήραν εξιτήριο και σήμερα περνούν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τους στο σπίτι μαζί με τη μπέμπα τους.

Βασιλική Μιλλούση- Λευτέρης Πετρούνιας: Πήραν εξιτήριο και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με την μπέμπα τους!

Η Βασιλική Μιλλούση, αφού μας ξενάγησε στο παιδικό δωμάτιο, μοιράστηκε με τον κόσμο του Instagram ένα στιγμιότυπο με το Λευτέρη Πετρούνια να κρατάει στην αγκαλιά του τη μπέμπα και να τη νανουρίζει.

«...Κάπως έτσι περάσαμε την πρώτη μέρα σπίτι μας!Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη. Σας ευχαριστούμε πολύ πολύ για τα υπέροχα μηνύματά σας και τις ευχές,να είστε ολόι καλα❣❣» έγραψε η αθλήτρια.