My Style Rocks Gala: Απίστευτα "καρφιά" της Τζώρτζιας στην Κιάρα! "Πες μου την γνώμη σου όταν δεν θα σε βοηθάει στυλίστας"

Ξέσπασαν για ακόμη μια φορά!

My Style Rocks Gala: Απίστευτα

Απίστευτα είναι τα "καρφιά" της Τζώρτζιας στην Κιάρα στο Gala του My Style Rocks με την παίκτρια να την κατηγορεί και να της λέει πως "να της πει την γνώμη της όταν δεν θα την βοηθάει κάποιος στυλίστας και θα ντύνεται μόνη".

Όλα ξεκίνησαν μετά την πασαρέλα της Τζώρτζιας Παναγή, όπου η ήρθε η ώρα της Κιάρας να την κρίνει. Η Κιάρα είπε πως θεωρεί ότι το ντύσιμο της είναι πολύ απλό και πως θα έπρεπε να βάλει κάτι πιο εντυπωσιακό γιατί είναι παιχνίδι και πρέπει να δείχνουν κάτι πιο εντυπωσιακό.

My Style Rocks Gala

Τότε η Τζώρτζια απάντησε πως θα βάλει κάτι πιο εντυπωσιακό όταν είναι τα καρναβάλια με την Κιάρα να παρεξηγείται και την Κύπρια να της λέει στα κυπριακά ότι "όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται".

Η Κιάρα τότε ζήτησε αν θέλει να της πει κάτι να της το πει και η Τζώρτζια της επιτέθηκε λέγοντας πως "θα δεχτεί να της πει την γνώμη της όταν δεν την βοηθάει στυλίστας και ντύνεται μόνη της".

Στο μεταξύ, ο Στέλιος Κουδουνάρης τα έβαλε και με την Κιάρα Μαρκέζη και την κατηγόρησε ότι της ετοιμάζει τα looks η Ραμόνα πριν λίγες μέρες!

My Style Rocks Gala: Ξέσπασε σε κλάματα η Τζώρτζια Παναγή! Τι εξομολογήθηκε;

Ξέσπασε σε κλάματα η Τζώρτζια Παναγή στο Gala του My Style Rocks! Τι εξομολογήθηκε η διαγωνιζόμενη και για ποιο λόγο δεν άντεξε και λύγισε στον αέρα της εκπομπής; Πώς εξήγησε η Τζώρτζια αυτό που της συνέβη on air;

Η Ζάννα έκανε πασαρέλα και παρουσίασε το κόνσεπτ της και καθώς το περιέγραφε είδαμε τη Τζώρτζια να λυγίζει και να κλαίει on air.

My Style Rocks Gala

«Συγνώμη αλλά δεν υπάρχει με συγκίνησε πάρα πολύ η Ζάννα. Ήταν και το τραγούδι και το κόνσεπτ, πολύ ωραίο. Συγνώμη. Η Ζάννα ήταν πολύ γλυκιά. Δεν ξέρω όλο αυτό... το αγαπησιάρικο κλίμα. Μου αρέσει όλο αυτό που γίνεται εδώ», είπε μεταξύ άλλων εξηγώντας τον λόγο που έβαλε τα κλάματα ενώ είπε πως και η ερμηνεύτρια της οποίας το τραγούδι έπαιζε είναι από τις αγαπημένες της.

My style rocks Gala: Τι αποκάλυψε η Κατερίνα Στικούδη για το πρώτο ραντεβού με τον σύζυγό της;

Η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια αποκάλυψη στο Gala του My Style Rocks για το πρώτο ραντεβού με τον σύζυγό της. Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια για τον σύντροφο της που είναι μαζί περίπου πάνω από δέκα χρόνια;

Στο Gala της Παρασκευής είχαν θέμα που έχει να κάνει με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια αποκάλυψη για το τι έκανε στο πρώτο ραντεβού με τον σύζυγό της που δεν περιμέναμε.

Ενώ η παίκτρια έλεγε το concept της πως θα ετοίμαζε στον καλό της το πρώτο τους ραντεβού από την αρχή η παρουσιάστρια είπε πως πήρε ιδέα.

Ενώ λίγο μετά αποκάλυψε: "Εγώ στο πρώτο ραντεβού του το έπαιξα δύσκολη, γύρισα το κεφάλι από την άλλη να μη με φιλήσει" είπε και γέλασε όλο νόημα.

Στο μεταξύ, ο Στέλιος Κουδουνάρης τα έβαλε και με την Κιάρα Μαρκέζη και την κατηγόρησε ότι της ετοιμάζει τα looks η Ραμόνα πριν λίγες μέρες!