Meghan και Harry άφησαν πίσω Kate Middleton και William! - Τι συνέβη

Μάλλον δεν έχουν χάσει την δημοτικότητά τους!

Meghan και Harry άφησαν πίσω Kate Middleton και William! - Τι συνέβη

Megan Markle και πρίγκιπας Χάρι άφησαν μερικές θέσεις πίσω τους Kate Williaam και πρίγκιπα William. Τι ακριβώς έγινε;

Μπορεί η Megan και ο Harry να αποφάσισαν να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα επιλέγοντας μια πιο ήρεμη ζωή ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει την δημοτικότητα του ζευγαριού, που μοιάζει να είναι αρκετά ευτυχισμένο, μετά και τις τελευταίες αλλαγές που έχει κάνει στη ζωή του. Και η Αμερική ειδικά φαίνεται να "ψηφίζει" Megan και Harry τουλάχιστον όπως προκύπτει και από μια λίστα με τα αγαπημένα διάσημα ζευγάρια!

Ειδικότερα ο πάροχος δεδομένων SEMrush αποκάλυψε μία λίστα με τα αγαπημένα πιο διάσημα ζευγάρια της Αμερικής. Να πούμε βέβαια ότι σε αυτή τη λίστα βρίσκονται και ορισμένα ζευγάρια που δεν είναι πλέον μαζί ωστόσο το ενδιαφέρον βρίσκεται αλλού!

Το ζεύγος Megan και Harry που έχει φύγει ήδη για τον Καναδά, με την Madonna βέβαια να τους δίνει μια άλλη ιδέα, βρέθηκαν πιο ψηλά στην λίστα με τα πιο αγαπημένα διάσημα ζευγάρια από ότι ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton! Βέβαια ενδιαφέρον είναι ότι στο νούμερο 16 της λίστας βρέθηκαν η Kim Kardashian και ο Kanye West!

Χάνει τα μαλλιά του ο Harry; - Επιδεινώθηκε η κατάσταση μετά την Megan!

Ο πρίγκιπας Χάρι μάλλον περνά μια αγχωτική περίοδο ειδικότερα μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που "πονοκεφαλιάζουν" την βασιλική οικογένεια.

Ο Χάρι που πρόσφατα έγινε και πατέρας επισκέφτηκε πρόσφατα, σύμφωνα με την Sun μια κλινική. Ωστόσο δεν ευτυχώς η εν λόγο επίσκεψη δεν έχει να κάνει με την υγεία του αλλά με τα... μαλλιά του! Η αλήθεια είναι ότι η κόμη του πρίγκιπα Χάρι δεν ήταν ποτέ αυτό που λέμε πλούσια, ωστόσο σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα η πατρότητα, τα προβλήματα με τον τύπο και οι τελευταίες εξελίξεις με την οικογένεια επιδείνωσαν το πρόβλημα.

Δείτε επίσης που θα μείνουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ. Χαμός Buckingham!

Ειδικότερα η εφημερίδα αναφέρει ότι ο μικρότερος γιος της Νταϊάνα αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα τριχόπτωσης με αποτέλεσμα να επισκεφθεί την Philip Kingsley Trichological Clinic. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τις επισκέψεις να γίνονται πιο τακτικές μετά και τον γάμο του με την Μέγκαν Μαρκλ.