Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ξεσπά - Τι είπε για τον "ξαφνικό θάνατο" του Κρατάς μυστικό

Η ηθοποιός μιλά ανοιχτά για την δυσαρέσκειά της

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ξεσπά - Τι είπε για τον

Δυσαρεστημένη είναι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με το κόψιμο της σειράς "Κρατάς Μυστικό;". Μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός είπε σε συνέντευξή της ότι: "Είμαι ηθοποιός και καλούμαι να παίξω, μεγάλωσα με κάποιους όρους που να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις, αν συμβαίνει αυτό, αν θέλω θα παίξω, και όχι αν θέλουν αυτοί".

Ειδικότερα η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Λοιπόν ερωτήθηκε για την διακοπή της συνεργασίας της με τον Alpha.

"Πρόσφατα σταμάτησε η συνεργασία σας με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, στο σίριαλ «Κρατάς μυστικό;», που παίζατε, ενώ δηλώσατε εκνευρισμένη γι' αυτό"

"Ναι, η συνεργασία σταμάτησε. Να μη μιλήσω, γιατί; Ότι μπορεί από φόβο να μη με ξαναπάρουν σε κάποιο κανάλι; Δεν φοβάμαι, όχι. Αν κρίνει το ότι εγώ μπορώ και μιλώ για σένα, που είσαι κανάλι, και δεν κρίνεις το πώς συμπεριφέρομαι επαγγελματικά όταν μου αναθέτεις μια εργασία, τότε εξαρχής δεν έπρεπε να συνεργαστούμε. Βλέπω ηθοποιούς που συνεργάζονται ξανά και ξανά μ' ένα κανάλι, γιατί είναι βολικοί, εγώ όμως δεν είμαι βολική, όχι.

Δεν φοβάμαι γιατί δεν έχω κανένα λόγο, ξέρω καλά πού πατάω και ποια είμαι. Δεν ανήκω ούτε στα εμπορικά κυκλώματα, γιατί τα είδα και τα ποιοτικά. Τα εμπορικά τα γνωρίζω περισσότερο και δεν ανήκω πουθενά, ανήκω μόνο σ' εμένα. Αν θέλουν να μου κάνουν προτάσεις, σε όποιες θέλω θα λέω «ναι», ενώ σε όποιες δεν θέλω θα λέω «όχι», είτε είναι ποιοτικό είτε εμπορικό. Είμαι ηθοποιός και καλούμαι να παίξω, μεγάλωσα με κάποιους όρους που να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις, αν συμβαίνει αυτό, αν θέλω θα παίξω, και όχι αν θέλουν αυτοί" ήταν η απάντηση της ηθοποιού.

Μάλιστα η ηθοποιός είχε μιλήσει πρόσφατα και στο The 2 night show όπου εξέφρασε ανοιχτά την δυσαρέσκιά της για εξελίξεις με τη σειρά.

Ο "Ξαφνικός θάνατος" του "Κρατάς μυστικό" - Η απόφαση του καναλιού

Χαμός στο κανάλι Alpha tv και ήρθε δυστυχώς ο ξαφνικός «θάνατος» για σειρά! Έδωσαν πολλές ευκαιρίες όμως κόβεται οριστικά πριν τελειώσει καν ο μήνας! Όλο το ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr. Για ποια σειρά μιλάμε;

Είναι γεγονός πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ήταν από εκείνα που ο σταθμός πίστευε αρκετά. Όμως, δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση στα νούμερα τηλεθέασης και τελικά μετά από προσπάθειες, αφού είδαν ότι δεν... τσουλάει με τίποτα, την κόβουν οριστικά.

Μάλιστα, στον Alpha tv δεν περιμένουν καν να τελειώσει ο μήνας και το επεισόδιο με την λήξη θα προβληθεί στις 21 Φεβρουαρίου! Η απόφαση πάρθηκε εδώ και καιρό και είναι οριστική. Ο λόγος για την σειρά Κρατάς Μυστικό; που πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, η διοίκηση δεν θα σταματήσει εδώ, αφού όποιο πρόγραμμα δεν φέρνει πίσω τα έξοδά του, δηλαδή δεν έχει διαφημίσεις από χορηγούς ή δεν φέρνει νούμερα τηλεθέασης, θα κόβεται με συνοπτικές διαδικασίες. Να θυμίσω εδώ, ότι ήμασταν από τους πρώτους που σας είχαμε γράψει για όλα τα μέτρα της νέας διοίκησης που δεν άρεσαν καθόλου στους εργαζόμενους του σταθμού. Κάτι μου λέει πως θα έχουμε και συνέχεια... Για ό,τι νεότερο, εννοείται πως θα επανέλθω!