My Style Rocks Gala - Highlights: Η παίκτρια που αποχώρησε και η νικήτρια - Έγινε χαμός!

Όλα όσα έγιναν στον Gala της Παρασκευής!

My Style Rocks Gala - Highlights: Η παίκτρια που αποχώρησε και η νικήτρια - Έγινε χαμός!

Σας έχουμε και σήμερα όλα τα Highlights από το Gala του My Style Rocks! Δείτε ποια είναι η παίκτρια που αποχώρησε και κανείς δεν περίμενε και τη νικήτρια που προκάλεσε αντιδράσεις με την εμφάνισή της! Ποια πήρε τα λεφτά και ποια παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα! Διαβάστε παρακάτω!

Έχουμε και λέμε λοιπόν!

Το θέμα του χθεσινού Gala του My Style Rocks ήταν όπως ήταν άλλωστε φυσικό λόγο της ημέρας ο Άγιος Βαλεντίνος! Ο «φτερωτός» θεός του έρωτα λοιπόν εισέβαλε στο Gala του My Style Rocks και το πλατό γέμισε «Βαλεντίνες», Η εκθαμβωτική Κατερίνα Στικούδη υποδέχτηκε την κριτική επιτροπή που για ακόμα μια φορά κλήθηκε να ξεχωρίσει την πιο στιλάτη εμφάνιση.

Οι έντεκα κοπέλες επιστράτευσαν τις γνώσεις και τη φαντασία τους με μοναδικό σκοπό να εντυπωσιάσουν. Η παίκτρια που κέρδισε τα 2.000 ευρώ και έκλεψε τις εντυπώσεις είναι η Ζάννα, ενώ αυτή που αποχώρησε είναι η Δήμητρα Αλεξανράκη!

Δείτε και ποια παίκτρια του My Style Rocks "κάρφωσε" την παραγωγή!

My Style Rocks Gala: Απίστευτο ξεκατίνιασμα από τις παίκτριες!

Απίστευτο ξεκατίνιασμα από τις παίκτριες στο My Style Rocks Gala με μια από αυτές να λέει στην άλλη «άσε μας κούκλα μου. Δεν θέλω να ακούσω τίποτα». Ποιες τσακώθηκαν και τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους και έγινε ο κακός χαμός;

Η εκθαμβωτική Κατερίνα Στικούδη υποδέχεται την κριτική επιτροπή που για ακόμα μια φορά καλείται να ξεχωρίσει την πιο στιλάτη εμφάνιση στο My Style Rocks.

Οι έντεκα κοπέλες επιστρατεύουν τις γνώσεις και τη φαντασία τους με μοναδικό σκοπό να εντυπωσιάσουν.

Η Μαρία Καζαριάν έβαλε κόκκινα, έπιασε τα μαλλιά της πάνω και ολοκλήρωσε το look της με μια ασπροκόκκινη γούνα.

My Style Rocks Gala

Το look της δεν άρεσε καθόλου στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία είπε και τη γνώμη της με αποτέλεσμα η Μαρία να εκνευριστεί και να της πει:

«Άσε μας κούκλα μου. Δεν θέλω να ακούσω τίποτα άλλο από την κυρία Ευρυδίκη. Έχει τα νεύρα της ακόμα αυτή», είπε μεταξύ άλλων.

My Style Rocks Gala: Χαμός! Αποχώρησε από το πλατό η Έλενα Χριστοπούλου!

Χαμός έγινε στο My Style Rocks Gala με την Έλενα Χριστοπούλου να αποχωρεί από το πλατό! Τι συνέβη και η κριτής σηκώθηκε από την θέση της και έφυγε και ποιο λόγο όλοι ξέσπασαν σε γέλια με αυτό που άκουσαν στο στούντιο;

Χαμός επικράτησεμε τις ατάκες που “πετούσε” ο Λάκης Γαβαλάς και έκαναν τους πάντες να βάλουν τα γέλια. Η Έλενα Χριστοπούλου, έκλαιγε από τα γέλια στην κυριολεξία και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το πλατό.

«Με το αγόρι μου είχαμε γνωριστεί σε vegan πικ νικ στον Εθνικό Κήπο», είπε η Κρίστεν Λεωτσάκου και έγινε πανικός.

Η κριτής δεν μπορούσε να συνέλθει από τα γέλια και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το πλατό και να σταματήσει το γύρισμα. Επέστρεψε, ωστόσο, μετά από λίγο και η διαδικασία συνεχίστηκε.

My style rocks Gala: Τι αποκάλυψε η Κατερίνα Στικούδη για το πρώτο ραντεβού με τον σύζυγό της;

Η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια αποκάλυψη στο Gala του My Style Rocks για το πρώτο ραντεβού με τον σύζυγό της. Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια για τον σύντροφο της που είναι μαζί περίπου πάνω από δέκα χρόνια;

Στο Gala της Παρασκευής είχαν θέμα που έχει να κάνει με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια αποκάλυψη για το τι έκανε στο πρώτο ραντεβού με τον σύζυγό της που δεν περιμέναμε.

Ενώ η παίκτρια έλεγε το concept της πως θα ετοίμαζε στον καλό της το πρώτο τους ραντεβού από την αρχή η παρουσιάστρια είπε πως πήρε ιδέα.

Ενώ λίγο μετά αποκάλυψε: "Εγώ στο πρώτο ραντεβού του το έπαιξα δύσκολη, γύρισα το κεφάλι από την άλλη να μη με φιλήσει" είπε και γέλασε όλο νόημα.

Στο μεταξύ, ο Στέλιος Κουδουνάρης τα έβαλε και με την Κιάρα Μαρκέζη και την κατηγόρησε ότι της ετοιμάζει τα looks η Ραμόνα πριν λίγες μέρες!

My Style Rocks: Παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα - Τι συνέβη

Ξέσπασε σε κλάματα η Τζώρτζια Παναγή στο Gala του My Style Rocks! Τι εξομολογήθηκε η διαγωνιζόμενη και για ποιο λόγο δεν άντεξε και λύγισε στον αέρα της εκπομπής; Πώς εξήγησε η Τζώρτζια αυτό που της συνέβη on air;

Η Ζάννα έκανε πασαρέλα και παρουσίασε το κόνσεπτ της και καθώς το περιέγραφε είδαμε τη Τζώρτζια να λυγίζει και να κλαίει on air.

My Style Rocks Gala

«Συγνώμη αλλά δεν υπάρχει με συγκίνησε πάρα πολύ η Ζάννα. Ήταν και το τραγούδι και το κόνσεπτ, πολύ ωραίο. Συγνώμη. Η Ζάννα ήταν πολύ γλυκιά. Δεν ξέρω όλο αυτό... το αγαπησιάρικο κλίμα. Μου αρέσει όλο αυτό που γίνεται εδώ», είπε μεταξύ άλλων εξηγώντας τον λόγο που έβαλε τα κλάματα ενώ είπε πως και η ερμηνεύτρια της οποίας το τραγούδι έπαιζε είναι από τις αγαπημένες της.

Στο μεταξύ, ο Στέλιος Κουδουνάρης τα έβαλε και με την Κιάρα Μαρκέζη και την κατηγόρησε ότι της ετοιμάζει τα looks η Ραμόνα πριν λίγες μέρες!

Φωτιά η Στικούδη στο Gala του My Style Rocks - Δείτε τι φόρεσε!

Η Κατερίνα Στικούδη έκανε την πιο "καυτή" εμφάνιση στο My style rocks Gala. Φόρεσε μαύρο φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι και ομολογουμένως εντυπωσίασε τους πάντες με αυτή της την επιλογή, καθώς διαθέτει και τις αναλογίες να το φοράει. Η εκθαμβωτική Κατερίνα Στικούδη υποδέχτηκε την κριτική επιτροπή που για ακόμα μια φορά καλείται να ξεχωρίσει την πιο στιλάτη εμφάνιση στο My Style Rocks.

Οι έντεκα κοπέλες επιστρατεύουν τις γνώσεις και τη φαντασία τους με μοναδικό σκοπό να εντυπωσιάσουν.

H Kατερίνα Στικούδη πραγματικά εντυπωσίασε τους πάντες με αυτό που φόρεσε απόψε.Στο μεταξύ, ο Στέλιος Κουδουνάρης τα έβαλε και με την Κιάρα Μαρκέζη και την κατηγόρησε ότι της ετοιμάζει τα looks η Ραμόνα πριν λίγες μέρες!

My style rocks Gala