Της έκανε πρόταση γάμου μπροστά στη Βίκυ Καγιά! - Τα δάκρυα στην εκπομπή της

Μια συγκινητική στιγμή στο πλατό του Shopping Star

Της έκανε πρόταση γάμου μπροστά στη Βίκυ Καγιά! - Τα δάκρυα στην εκπομπή της

Μια όμορφη στιγμή είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τόσο οι τηλεθεατές, όσο και οι παίκτριες του Shopping Star καθώς μια πρόταση γάμου έφερε δάκρυα στο πλατό της εκπομπής. Δεν "γλύτωσε" ούτε η Βίκυ Καγιά.

Συγκεκριμένα στο επεισόδιο της Παρασκευής 14/2 ο σύντροφος παίκτριας του παιχνιδιού ζήτησε από την Βίκυ Καγιά λίγο χρόνο.. από τον τίτλο μάλλον καταλάβατε την συνέχεια! Ναι, ο κύριος Τάσος ζήτησε από την καλή του, Χαρά, να τον παντρευτεί. Και εννοείται ότι το πλατό της εκπομπής του Star "γέμισε' δάκρυα με την Βίκυ Καγιά, που πρόσφαατα μας έδειξε πόσο ακομπλεξάριστη είναι ανεβάζοντας μια φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ, να μην μπορεί επίσης να κρατήσει την συγκίνησή της.

Δείτε το βίντεο από την όμορφη αυτή στιγμή!

Πρόταση γάμου και στο Masterchef; - "Θα σε πάρω στην Κρήτη"

Ακόμη το Masterchef καλά καλά δεν ξεκίνησε οι παίκτες φαίνεται πως κατάφεραν να γνωριστούν καλά μεταξύ τους και να αναπτύξουν οικειότητα. Μάλιστα, ένας έκανε πρόταση γάμου στην συμπαίκτρια του για πλάκα. «Θα σε πάρω στην Κρήτη», της είπε.

Αυτό που παρατηρήσαμε μεταξύ άλλων ήταν η έντονη χημεία που υπήρχε ανάμεσα σε δύο παίκτες, την Ηλιάνα και το Λάμπρο. Δεν σταμάτησαν να πειράζονται τη διάρκεια που ετοίμαζαν τα πιάτα τους τα οποία στην συνέχεια θα έκριναν οι κριτές.

Μάλιστα, ο ένας αποκαλούσε τον άλλον “αγάπη μου” και “μωρό μου”, με αποκορύφωμα όταν ο Λάμπρος της είπε πως θα την παντρευτεί και συγκεκριμένα στην Κρήτη. Βέβαια όλα γινόντουσαν πάνω στην πλάκα. Λίγο πριν ένας παίκτης ξέσπασε σε κλάματα.

Masterchef πρόταση γάμου

Εκτός του γάμου είχαμε στο Masterchef και ένα φλερτ

Πριν καν μπουν οι 24 παίκτες μέσα στο σπίτι του MasterChef, το πρώτο φλερτ ξεκίνησε ανάμεσα σε δυο διαγωνιζόμενους. Τα τρυφερά λόγια του.. επίδοξου σεφ δεν έλειψαν για την συμπαίκτρια του.

Το bootcamp ξεκίνησε και οι πρώτες σακούλες με τα υλικά δόθηκαν. Όμως λίγο μετά αφότου είδαν τι έπρεπε να μαγειρέψουν και ξεκίνησαν την εκτέλεση είχαμε το πρώτο...ειδύλλιο.

Το ενδιαφέρον έδειξε ένας νεαρός διαγωνιζόμενος του Mastechef για τη Χριστιάνα, μία νεαρή κοπέλα η οποία στην οντισιόν του παιχνιδιού είχε…παρακάλεσε τους τρεις κριτές να τους αγκαλιάσει πριν μαγειρέψει ενώ δεν σταματούσε να λέει πόσο τους αγαπά.

Μάλιστα, βοήθησε τη Χριστιάνα να αποφασίσει τι θα έφτιαχνε με τα υλικά που είχε στη διάθεσή της. Στην συνέχεια, μιλώντας στην κάμερα, παραδέχτηκε ότι μεταξύ τους υπάρχει μια πολύ καλή χημεία. Επίσης, είπε πως θέλει πολύ να τη δει να μπαίνει μαζί του στο σπίτι.