Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύεται και ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία!

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύεται και ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία!

Οι φήμες θέλουν τους δύο τους να παντρεύονται! Πρόκειται για πολύ γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz που είναι φουλ ερωτευμένο και δεν φοβάται να το δείξει. Μάλιστα ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Κομματά και τον Γιώργο Σαμαρά! Οι δυο τους είναι φουλ ερωτευμένοι όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά στον πύργο του Άιφελ αποτέλεσε αφορμή να οργιάσουν οι φήμες ότι παντρεύονται σύντομα μιας και η Κωνσταντίνα Κομματά συνόδευσε την ανάρτησή της γράφοντας "χίλιες φορές ναι"!

Ιδού και η φωτογραφία

Χθες λοιπόν ήταν του Αγίου Βαλεντίνου και άλλη μια φωτογραφία έρχεται αν συμπληρώσει το πάζλ. Πρόκειται για μια πολύ τρυφερή εικόνα καθώς φαίνονται οι δυο τους αγκαλιά να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί!

Είναι πολύ γλυκιά δεν νομίζετε;

Και αν οι δυο τους φαίνεται αν είναι έτοιμοι για το μεγάλο βήμα ένα άλλο ζευγάρι της ελληνικής showbiz οδεύει προς το διαζύγιο.

Γνωστό και φουλ αγαπημένο ζευγάρι της showbiz μας έδειξε για πρώτη φορά το μωράκι του!

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz με την σχέση τους να μετρά ήδη πολλά χρόνια, Πριν λίγες ημέρες έφεραν στον κόσμο το τρίτο τους παιδί και το ζευγάρι ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις πρώτες φωτογραφίες του νέου μέλους της οικογένειας, μετά την γέννησή του!

Ο Λόγος φυσικά για τον Ενρίκε Ιγκλέσιας και την Άννα Κουρνίκοβα που υποδέχτηκαν στον κόσμο το τρίτο τους παιδί, καθώς το ζευγάρι είχε αποκτήσει το 2017 τα δίδυμα Lucy και Nicolas! Μάλιστα οι ευτυχισμένοι γονείς ανέβασαν τις πρώτες φωτογραφίες του βρέφους από το μαιευτήριο και οι εικόνες είναι πραγματικά πολύ γλυκές! Στα πρόσωπά τους φαίνεται η ευτυχία ενώ σε μια από τις φωτογραφίες ο Ενρίκε Ιγκλέσιας φιλά γλυκά στο μάγουλο τη σύντροφό του.

Ειδικότερα ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με εκείνων αγκαλιά με το μωράκι- το οποίο να σημειώσουμε ότι είναι κοριτσάκι και γεννήθηκε πριν λίγες ημέρες! Ο τρόπος που το κοιτά δείχνει φανερά την ευτυχία του ενώ το μωράκι φορά στο κεφάλι ένα ροζ μαντίλι με ένα μεγάλο φιόγκο! Είναι τόσο γλυκό, δεν νομίζετε;

[/OEmbed]

Φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε όμως και η υπερήφανη μητέρα -και γνωστή τενίστρια - Άννα Κουρνίκοβα. Η Κουρβίκοβα ανέβασε δύο φωτογραφίες στο Instagram. Μια με εκείνη να κρατά στην αγκαλιά το νέο μέλος της οικογένειας και μια στην οποία είναι μαζί και ο γνωστός τραγουδιστής που την φιλά τρυφερά στο κεφάλι.

[/OEmbed] [/OEmbed]