Σοκάρει η εξομολόγηση Ελληνίδας τραγουδίστριας - "Υπήρχε κίνδυνος να γεννηθούν νεκρά τα παιδιά"

"Δεν θα ξεχάσω την αγωνία"

Σοκάρει η εξομολόγηση Ελληνίδας τραγουδίστριας -

Σοκάρει η εξομολόγηση που έκανε σε συνέντευξή της Ελληνίδα τραγουδίστρια. Τι είπε για την δύσκολη εγκυμοσύνη της. Παραλίγο τα παιδιά της να γεννηθούν νεκρά!

Η Ηρώ Σαϊα μίλησε στην εφημερίδα Secret και τη Σάσα Σταμάτη και τα όσα είπε ήταν σοκαριστικά. Δείτε τι απάντηση η τραγουδίστρια όταν την ρώτησαν "ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της".

"Δύσκολη στιγμή δε μπορώ να θυμηθώ. Πιστεύω πως οι πραγματικά δύσκολες στιγμές είναι όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με κάποια απώλεια και εγώ μέχρι ώρας δεν έχω βιώσει κάποια σημαντική απώλεια στη ζωή μου. Οι κοντινοί μου άνθρωποι είναι καλά. Μπορώ σίγουρα όμως να σας μιλήσω για μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου, που ήταν ο τελευταίος μήνας της εγκυμοσύνης μου. Παρουσίασα χολόσταση, μια ασθένεια κατά την οποία υπήρχε κίνδυνος να γεννηθούν νεκρά τα παιδιά. Είχε πειραχτεί και το ισχίο μου, οπότε μια τεράστια κοιλιά έπρεπε να μετακινούμε με πατερίτσες κάθε μέρα μέχρι το νοσοκομείο για να κάνω εξετάσεις και να παρακολουθούμε την κατάσταση των παιδιών.

Ηρώ Σαϊα παιδιά

Γέννησα πρόωρα, τα παιδιά έμειναν στην εντατική γύρω στις 25 μέρες, εγώ έπρεπε να πηγαίνω πρωί και απόγευμα – με τις πατερίτσες μου- για να τα βλέπω και να δίνω γάλα και φυσικά να ξυπνάω κάθε τρεις ώρες στο σπίτι για να βγάζω γάλα. Όλα αυτά φυσικά δεν ήταν τίποτα μπροστά στην αγωνία μας για το αν θα τα καταφέρουν τα παιδάκια μας να βγουν καλά από την εντατική. Η εικόνα του διασωληνωμένου νεογνού δε θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου, δε θα ξεχάσω την αγωνία των γονιών που, που αντί να έχουν τα παιδιά στην αγκαλιά τους, τα βλέπουν σε έναν γυάλινο θάλαμο με σωληνάκια.

Δε θα ξεχάσω όμως και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι γιατροί και όλο το προσωπικό των νοσοκομείων για να ξεπεράσουν τα παιδάκια τα προβλήματά τους.. Όλα αυτά, ευτυχώς γίνονται μια μακρινή ανάμνηση όταν τα παιδιά έρθουν στην αγκαλιά της μάνας. Το χαμόγελό τους σβήνει κάθε ταλαιπωρία και στεναχώρια" είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμα ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια επιβεβαίωσε με μια φωτογραφία την σχέση της!

Ποια είναι η τραγουδίστρια Ηρώ Σαϊα

Η Ηρώ Σαϊα γεννήθηκε στη Λάρισα το 1979 και είναι ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια με το τραγούδι. Έχει αποκτήσει δύο δίδυμα παιδιά με τον μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της μουσικής-θεατρικής ομάδας "Σπείρα-Σπείρα". Συμμετείχε στις παραστάσεις: "Όλοι μαύρα κι ένα πιάνο", "Sold out", "Αυτή η νύχτα μένει", "Έπεσε έρωτας", "Κλασσική συνταγή[8]", "Χορικά '05".

Στο θέατρο πρωτοεμφανίστηκε το 2004 στην παράσταση "Πλούτος", του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Ν.Μαστοράκη. Έχει συνεργαστεί με τον Ορφέα Περίδη (2005), τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και την ΚΟΕΜ (2006-2007), τον Δημήτρη Μπάση (2008) και τον Μανώλη Μητσιά (2009).

Το 2010 παρουσίασε την παράσταση "Γυναίκα Τριαντάφυλλο"[9][10] στην Αθηναΐδα, με την υπογραφή του Σταμάτη Κραουνάκη. Η ζωντανή ηχογράφηση αυτής της παράστασης αποτέλεσε την πρώτη προσωπική δισκογραφική παρουσία της. Το 2011 σύμφωνα με την wikipedia συνεργάστηκε με τον Σταύρο Ξαρχάκο στο "Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι" στη σκηνή του Gazarte, παράσταση που συνεχίστηκε τον Σεπτέμβρη της ίδιας χρονιάς στο Ηρώδειο. Αυτή η συνεργασία συνεχίστηκε στην παράσταση "Αμάν Αμήν" στο θέατρο Ακροπόλ το 2012. Την ίδια χρονιά συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την Αφροδίτη Μάνου στη μουσική παράσταση "Πάμε κοπέλες" των Μ. Ρέππα και Θ.Παπαθανασίου.