Μελίνα Ασλανίδου: Ράγισε καρδιές το μήνυμα της - «Ήρθε και με βρήκε μια μικρή μαχήτρια»

Αξίζει να το διαβάσετε

Μελίνα Ασλανίδου: Ράγισε καρδιές το μήνυμα της - «Ήρθε και με βρήκε μια μικρή μαχήτρια»

Καρδιές ράγισε με το μακροσκελές μήνυμα της η Μελίνα Ασλανίδου. «Ήρθε και με βρήκε μια μικρή μαχήτρια», έγραψε μεταξύ άλλων, με αφορμή την Παγκοσμια μέρα κατά του παιδικού καρκίνου. Την ανάρτηση της συνόδευσε με μια φωτογραφία.

Η τραγουδίστρια χθες έκανε πρεμιέρα στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Οι δυο επιτυχημένοι τραγουδιστές μετά το τέλος των εμφανίσεων τους στο Hotel Ερμού, άλλαξαν νυχτερινό στέκι. Πλέον, εμφανίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Θεσσαλονίκη.

Η Μελίνα Ασλανίδου, μια ημέρα μετά την πρεμιέρα της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια συγκινητική φωτογραφία με αφορμή την Παγκόσμια μέρα κατά του παιδικού καρκίνου και έγραψε:

«Παγκοσμια μέρα κατά του παιδικού καρκίνου... Χθες στην πρεμιέρα ήρθε και με βρήκε μια μικρή μαχητρια.... Σε όλα τα παιδιά που μάχονται εύχομαι και προσ-ευχομαι, να πολεμήσουν κάθε εμπόδιο και να ζήσουν μέχρι τα βαθειά γεράματα με αγάπη και συνειδητό τη τα την ζωή τους, να δημιουργήσουν, να χαρούν, να αφήσουν το αποτύπωμα τους σ αυτό τον κόσμο σ αυτό σύμπαν με χαρά... Μικροί μου μαχητές είμαστε μαζί σας».

Η Μελίνα Ασλανίδου είχε ραγίσει καρδιές και με το θάνατο 20 χρονια πριν που την «σημάδεψε»

Η Μελίνα Ασλανίδου δε δίστασε στιγμή και μίλησε ανοικτά για το θάνατο που συνέβη πριν από 20 χρόνια και τη «σημάδεψε» ανεξίτηλα! Το ανατριχιαστικό περιστατικό βγήκε στη δημοσιότητα μέσα από μία τρομερή συνέντευξη της τραγουδίστριας!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια παραχώρησε μία συγκλονιστική συνέντευξη, μέσα από την οποία μίλησε για το συμβάν που της άλλαξε τη ζωή.

Αυτό δεν ήταν άλλο από τον θάνατο του αδερφού της. Έτσι μιλώντας στο περιοδικό Gala, αναφέρθηκε σε όσα έγιναν λέγοντας:

«Ο χαμός του αδερφού μου είναι κάτι που δεν θέλω να το πολυκουβεντιάζω, αλλά ήταν καθοριστική στιγμή στη ζωή μου. Συνέβη το 2000, προτού βγω στη δισκογραφία, και ήταν ουσιαστικά η ώθηση που χρειαζόμουν για να αλλάξω πράγματα στη ζωή μου, που αλλιώς δεν θα άλλαζα. Γιατί να θέλω να κάνω γκρουπ; Γιατί να θέλω να φύγω από τη Θεσσαλονίκη; Μια χαρά περνούσα. Έκανα αυτό που αγαπούσα και δεν ήθελα να γίνω σταρ, δεν με απασχολούσε η καριέρα. Εγώ να τραγουδάω ήθελα μόνο. Η ψυχή μου διψούσε να τραγουδά… Η μουσική ήταν ο μόνος χώρος μέσα στον οποίο ένιωθα ασφάλεια και σιγουριά. Όταν τραγουδούσα ήταν σαν να γλιστρούσε όλος ο πόνος από πάνω μου…».