Best Friend's Fear: Δεν "μάσησε" ο Κώστας Δόξας και τους χάλασε την φάρσα!

Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν!

Best Friend's Fear: Δεν

Άκης Δείξιμος και Σάκης Μπούμπουρας προσπάθησαν να την "στήσουν" στον Κώστα Δόξα, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν!

Μια φάρσα.. αποτυχία στο Best Friend's Fear με τον Κώστα Δόξα να μην πέφτει στην παγίδα που του έστησαν οι φίλοι του! Ο τραγουδιστής δεν "ψάρωσε" ούτε λίγο και κατάλαβε αμέσως ότι του την είχαν στημένη!

Στο κόνσεπτ της φάρσας που είχαν στήσει στον τραγουδιστή ο αδελφός του, Άκης Δείξιμος έχει κανονίσει μία φωτογράφιση με τον Κώστα, στο εργαστήριο μιας φαρμακοβιομηχανίας. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως περίμεναν, καθώς ο Κώστας Δόξας εντόπισε τις κρυφές κάμερες. Τελικά ο Πούμπουρας εισέβαλε για να λήξει η φάρσα που τελικά δεν πέτυχε! Το βίντεο όμως είναι ξεκαρδιστικό!

Η αλήθεια είναι ότι το Best Friend's Fear είναι ξεκαρδιστικό όπως αποτυπώνεται άλλωστε και στα νούμερα τηλεθέασης!

Πανικός στην εκπομπή Best Friend's Fears!

Πανικός επικράτησε για ακόμη μία φορά στην εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα, «Best Friend's Fear», με το θύμα αυτή τη φορά να είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς. Μόλις είδε τον παρουσιαστή, άρχισε και του πέταγε ό, τι έβρισκε μπροστά του!

Ένας φίλος του κομμωτή, τον έπεισε να πάει σε μία βίλα προκειμένου να χτενίσει μία κοπέλα η οποία βρίσκεται σε καραντίνα.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς πήγε στο σπίτι και έμεινε κάποια στιγμή μόνος του με την κοπέλα, η οποία απ' ότι φαίνεται δεν ανταποκρινόταν.

Αφού τον έπιασε πανικός, μπήκε στο σπίτι τόσο ο αδερφός της κοπέλας όσο και ο Σάββας Πούμπουρας, με τον κομμωτή να πετάει στον παρουσιαστή ό, τι έβρισκε εκείνη την ώρα μπροστά του!