Η θέα από την βεράντα του σπιτιού της Τατιάνας Στεφανίδου είναι απίστευτη - Φωτογραφία στο Instagram

Θα σας μαγέψει

Η θέα από την βεράντα του σπιτιού της Τατιάνας Στεφανίδου είναι απίστευτη - Φωτογραφία στο Instagram

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Τατιάνα Στεφανίδου μας έχει δείξει το εσωτερικό του σπιτιού. Πριν λίγες ημέρες ωστόσο, μας έδειξε την βεράντα της. Στην φωτογραφία δημοσίευσε και είδαμε στο Instagram η θέα είναι απίστευτα μαγευτική.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ έχει δημιουργήσει το σπίτι που μένει με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τα δυο τους παιδιά, το προσωπικό τους παλάτι. Εκεί περνάν τις περισσότερες ώρες της ημέρας τους, όταν έχουν ελεύθερο χρόνο από τις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι λάτρης των social media και με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό, μοιράζεται σχεδόν καθημερινά διάφορες στιγμές. Τόσο από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της, όσο και από το μαγευτικό σπίτι της.

Πριν από λίγες ημέρες, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κόρη της από την βεράντα και πάθαμε πλάκα από τη μαγευτική θέα που έχει στο ηλιοβασίλεμα.

Το σπίτι της είναι σαν παλάτι και αυτή είναι η αγαπημένη της γωνία

Το σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου όπως έχουμε δει πολλές φορές είναι σαν παλάτι. Η αγαπημένη της γωνία στο σαλόνι έχει χρυσό καθρέφτη.

Η παρουσιάστρια λατρεύει να περνάει χρόνο στο σπίτι της μαζί με την οικογένεια της. Το έχει διακοσμήσει έτσι, ώστε να χαλαρώνει με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί πολλά στιγμιότυπα από το εσωτερικό του σπιτιού της και μεταξύ άλλων έχουμε δει και την κουζίνα όπου μαγειρεύει για το σύζυγο και τα παιδιά της.

Πριν λίγες ώρες μας έδειξε μια από τις αγαπημένες της γωνιές. Πρόκειται για ένα τραπεζάκι όπου έχει χρυσό καθρέφτη, ενώ το έχει διακοσμήσει με λευκά λουλούδια.

Τατιάνα Στεφανίδου σπίτι