Εσείς ξέρετε ποια είναι η ηλικία της Σμαράγδας Καρύδη;

Λέει την ηλικία της ή όχι;

Εσείς ξέρετε ποια είναι η ηλικία της Σμαράγδας Καρύδη;

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι κούκλα! Αυτό είναι σίγουρο. Ξέρετε όμως πόσο χρονών είναι; Η ίδια πάντως δεν φαίνεται να κομπλάρει με τέτοια, όπως φαίνεται και από πρόσφατη συνέντευξή της!

Ειδικότερα στην ερώτηση '"την ηλικία σου την λες" η όμορφη ηθοποιός απάντησε χαρακτηριστικά: Η ηλικία μου γραμμένη στο internet. Αν με γκουγκλάρεις, μπορείς να τη βρεις. Μερικών είναι λάθος, εμένα είναι σωστή!

Την γκούγκλαρα και θέλω να σου πω ότι μοιάζεις τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότερη από αυτό που γράφεται. Φταίνε τα καλά γονίδια;

Και το πολύ νερό!

Μιλώντας στο περιοδικό People η Σμαράγδα Καρύδη ρωτήθηκε ακόμα αν "φροντίζει τον εαυτό της" με την ίδια να απαντά:

Σε γενικές γραμμές, φέρομαι καλά στον εαυτό μου, τον αγαπάω! Δεν λέω βέβαια ότι με αγαπάω κάθε μέρα. Μερικές φορές με εκνευρίζω, με κουράζω, μου σπάω τα νεύρα.

Τους φίλους σου τι τους εκνευρίζει σε σένα;

Ότι κάποιες φορές είμαι αδιάφορη. Μπορεί να μη σηκώσω το τηλέφωνο ή να περάσουν μέρες για να μιλήσουμε. Κατά τα άλλα, μου έχουν εμπιστοσύνη και με αγαπάνε! Είμαι τόσο αφηρημένη που έχει τύχει να μου στείλουν σενάριο για δουλειά και να μην το διαβάσω ποτέ γιατί απλά το ξέχασα. Έγινε η ταινία και εγώ δεν το είχα πιάσει ακόμη στα χέρια μου. Έχω πάθει πολλά τέτοια. Υπάρχουν πρωινά που ξυπνάω ευδιάθετη, ανοίγω τα μηνύματα στο κινητό και λέω «Κάτσε να πιώ έναν καφέ και να τον πάρω να μιλήσουμε». Και μπορεί να το ξαναθυμηθώ μετά από έναν μήνα.

Τα σκοτάδια σου πώς τα διαχειρίζεσαι;

Δεν έχω μεγάλα σκοτάδια. Τα φοβάμαι πάντως, αποφεύγω να πάω στο βάθος γιατί δεν ξέρω τι θα βρω. Είναι κάποιοι άνθρωποι που τους έλκει το βασανιστήριο. Εμένα καθόλου. Γενικά, θα ήθελα να περάσω μια αβασάνιστη ζωή. Δεν είναι ωραίο έτσι όπως ακούγεται, αλλά αυτό θα ήθελα. Είμαι λίγο φυγόπονη. Ας πούμε, δεν μπορώ να δω ταινία με πολλή βία. Κατευθείαν, κρύβω το κεφάλι. Όπως δεν μπορώ να ανοίξω μια είδηση που έχει τίτλο «Το σκυλάκι που του έκοψαν την ουρά» ή «Το παιδί που το βίασαν». Με πιάνει ταχυπαλμία.

Πηγή: People

Ξέρατε επίσης ότι η Σμαράγδα Καρύδη δεν έχει πια τον εγγονό του Αθερίδη στο σπίτι.

Τελικά τι ηλικία έχει η Σμαράγδα Καρύδη;

Όπως είπε και η ίδια η ηθοποιός με μια απλή αναζήτηση στο Internet μπορεί κανείς να μάθει ότι είναι 50 αν και μάλλον θα την κάναμε και εμείς τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη!