Δάκρυσε on air η Μαρία Μπεκατώρου! "Έκατσα, υποτιμήθηκα από όλη την ομάδα και μετά έφυγα..."

Αποκάλυψε την πιο δύσκολη τηλεοπτική της στιγμή!

Δάκρυσε on air η Μαρία Μπεκατώρου!

Η Μαρία Μπεκατώρου εξομολογήθηκε την πιο δύσκολη τηλεοπτική της στιγμή on air και δάκρυσε καθώς είπε πως "έκατσε, υποτιμήθηκε από όλη την ομάδα και μετά έφυγε...". Σε ποια εκπομπή αναφερόταν η παρουσιάστρια και τι ακριβώς συνέβη;

H παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται και μίλησε στην Ναταλία Γερμανού για την τηλεοπτική της πορέια αλλά και το ξεκίνημα της.

"Έχεις φύγει ποτέ από εκπομπή, στην οποία ήσουν καλεσμένη, επειδή αισθάνθηκες άβολα; ρώτησε η Ναταλία Γερμανού.

Ναι, φυσικά. Έχω φύγει. Πριν πολλά χρόνια, όταν ήμουν στο Τελεσίτυ και τότε ήταν που είχα αρχίσει να γίνομαι γνωστή από τις εκπομπές του Θέμου, του Λάκη Λαζόπουλου και των Ράδιο Αρβύλα. Με πήραν τηλέφωνο από την εκπομπή της Άννας Δρούζα καθώς είχαν ένα αφιέρωμα στους ανθρώπους αυτούς που αγαπούν οι συγκεκριμένες εκπομπές. Τους είπα ότι δεν αισθάνομαι καλά να το κάνω, τους ρώτησα ποιοι άλλοι θα είναι καλεσμένοι και μου είπαν πως “δεν θα υπάρχει πρόβλημα, εσείς θα είστε η βασική καλεσμένη και θα δώσουμε μια κοινωνική διάσταση στο θέμα”.

Ντύθηκα, φτιάχτηκα και πήγα σε μια εκπομπή – δεν θέλω να πω ποιοι ήταν οι άλλοι καλεσμένοι – που αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Δεν έφυγα από την αρχή και για αυτό τα βάζω με τον εαυτό μου. Έκατσα, υποτιμήθηκα από όλη την ομάδα και μετά έφυγα. Αυτό ήταν το πρώτο μάθημα που πήρα όντας ακόμα σε ένα μικρότερο κανάλι, που για μένα είναι πάντα μεγάλο, το Τελεσίτυ.Δείτε εντωμεταξύ και πόσα κιλά έχει χάσει

Από τότε δεν την έχω ξαναπατήσει σε αυτό το επίπεδο ποτέ. Πάω πάντα εκεί που ξέρω ότι με αγαπάνε πολύ” κατέληξε.

Μαρία Μπεκατώρου: Το τρυφερό δώρο που δέχτηκε από τη μαμά της

Ένα τρυφερό δώρο από τη μαμά της δέχτηκε η Μαρία Μπεκατώρου η οποία γιόρτασε τα γενέθλια της. Το δώρο λοιπόν ήταν από ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της οικογένεια της, την μητέρα της, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Εχθές πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να της ευχηθούν για αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Η παρουσιάστρια μπορεί να διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της, αφού έγινε 46 χρονών όμως είναι στα καλύτερά της και παραμένει μια κούκλα.

Την πρώτη έκπληξη η Μαρία Μπεκατώρου την δέχτηκε στο πλατό του «Still Standing» από τους συνεργάτες της, όταν μια τούρτα ξεπρόβαλε από την κεντρική καταπακτή του παιχνιδιού. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έμεινε άφωνη.

Η παρουσιάστρια η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές από τη ζωή της, αυτή τη φορά, μας αποκάλυψε το δώρο που δέχτηκε από τη μητέρα της με αφορμή τα γενέθλιά της.

Πρόκειται για μια κατακόκκινη τούρτα σε σχήμα καρδιάς. «Η τουρτίτσα της μανούλας μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία της.

 Μαρία Μπεκατώρου μητέρα