Κώστας Βουτσάς: Για ένατη ημέρα στην εντατική - Οι τελευταίες εκτιμήσεις για την υγεία του

Τι λένε οι γιατροί;

Κώστας Βουτσάς: Για ένατη ημέρα στην εντατική - Οι τελευταίες εκτιμήσεις για την υγεία του

Για ένατη ημέρα νοσηλεύεται στην εντατική ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, Ποια είναι τα τελευταία νέα για την υγεία του.

Οι γιατροί φαίνονται αισιόξοξοι για την πορεία της υγείας του γνωστού ηθοποιού που βρίσκεται στο νοσοκομείο εδώ και εννέα ημέρες. Η υγεία του φαίνεται να σταθεροποιείται ενώ σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του ANt1 στο χθεσινό (15/2) δελτίο ειδήσεων, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένουν οι γιατροί ότι θα αρχίσει να συνέρχεται ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης μίλησε για την περιπέτεια υγείας που περνά ο Κώστας Βουτσάς και συγκίνησε με τα λόγια του.

Τι είχε αποκαλύψει η κόρη του Κώστα Βουτσά για την υγεία του

Η κόρη του Σάντρα Βουτσά μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 για την πορεία της υγείας του γνωστού ηθοποιού και τις εκτιμήσεις των γιατρών. Ειδικότερα οι γιατροί εμφανίζονται με συγκρατιμένη αισιοδοξία με την κόρη του Κώστα Βουτσά να λέει χαρακτηριστικά ότι η υγεία του είναι:

«αργά σταθερή. Αυτό είναι καλό γιατί δείχνει ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία. Έχει μικρή, αλλά σταθερή βελτίωση κάθε μέρα, αυτό για την ηλικία του είναι πολύ σημαντικό».

Όπως εξήγησε οι θεράποντες γιατροί έχουν σταματήσει τη χορήγηση του φαρμάκου της καταστολής στον Κώστα Βουτσά την κόρη του να λέει ότι: «αυτό σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένουν να αρχίσει να συνέρχεται» και πρόσθεσε ότι «ήδη κάποια όργανα έχουν αρχίσει και λειτουργούν μόνα τους, αλλά δεν θέλουν να κάνουν κάτι απότομα ή γρήγορα».

«Ο πατέρας μου έχει από 25 ετών βρογχικό άσθμα που σίγουρα αυτό έχει κάνει τους πνεύμονές του πολύ πιο ευαίσθητους» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Σάντρα Βουτσά συμπλήρωσε πως ο πατέρας της ταλαιπωρούνταν από τον Οκτώβρη από μια λοίμωξη που δεν υποχωρούσε. «Ήταν πάλι λίγο, αυτό που λέμε κρυωμένος αυτές τις μέρες. Αλλά προφανώς το σύστημα ήθελε κάτι παραπάνω από μια αντιβίωση» πρόσθεσε η κόρη του Κώστα Βουτσά.

Κλείνοντας πρόσθεσε πως ο πατέρας της θα συνέλθει, καθώς «περιμένει πώς και πώς φαντάζομαι να ξαναγυρίσει στο θέατρο».