Kate Middleton: Η αποκάλυψη για τις δύσκολες εγκυμοσύνες - Συνεχώς στο πλευρό της ο William

Τι είπε σε συνέντευξή της;

Kate Middleton: Η αποκάλυψη για τις δύσκολες εγκυμοσύνες - Συνεχώς στο πλευρό της ο William

Ραδιοφωνική συνέντευξη παραχώρησε Η Kate Middleton που μίλησε εκτός των άλλων για την δυσκολίες που έζησε στις εγκυμοσύνες της.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ παραχώρησε μια προσωπική συνέντευξη στην οποία μίλησε για την μητρότητα αλλά και τις "μητρικές ενοχές". Όπως είπε η Kate Middleton, που έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον πρίγκιπα William, συνεχώς ανησυχεί πολύ εάν είναι καλή μητέρα, προσθέτοντας ότι οι «οι μητέρες που ισχυρίζονται ότι δεν υποφέρουν από αυτό, λένε ψέματα, αυτό είναι αλήθεια».

«Αμφισβητείς τις αποφάσεις σου, τις απόψεις σου και όλα αυτά τα πράγματα, αυτό όλο ξεκινάει τη στιγμή που αποκτάς ένα μωρό» εξήγησε και συμπλήρωσε ότι: «Είχα πλήρως υποτιμήσει τον αντίκτυπο και την αλλαγή που θα είχε αυτό στις ζωές μας».

Αναφορικά με τις εγκυμοσύνες της μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε με τις πρωινές ναυτίες ενώ πρόσθεσε ωστόσο ότι «βρήκε μια νέα ευχαρίστηση στη ζωή» από τη στιγμή που έγινε μητέρα.

Σε προηγούμενη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, η Κέιτ, που μια πρόσφατη της εμφάνιση με τον William είχε φέρει ανησυχία, είχε εκμυστηρευτεί ότι ένιωθε «μερικές φορές μόνη και αρκετά απομονωμένη», ως νεαρή μητέρα.

Η Kate Middleton δεν έχει θέμα να φορέσει 20 φορές το ίδιο ρούχο!

Η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, μπορεί να διαθέτει μία από τις πιο πλούσιες και εντυπωσιακές γκαρνταρόμπες του κόσμου, όμως η ίδια δεν έχει κανένα πρόβλημα να φορέσει όχι μία αλλά 20 φορές τα ίδια ρούχα! Παρακάτω ακολουθεί ένα βίντεο με εμφανίσεις της που στο παρελθόν συζητήθηκαν πολύ.

Αδιάψευστος μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός που την έχει απαθανατίσει ουκ ολίγες φορές να φοράει το ίδιο φόρεμα με διαφορετικά αξεσουάρ και άλλο χτένισμα.

Η Kate Middleton έχει αποδείξει επίσης, ότι με την ίδια άνεση που επιλέγει ρούχα γνωστών οίκων μόδας με την ίδια άνεση φοράει κομμάτια πολλών νέων σχεδιαστών, εκτοξεύοντας μάλιστα τις πωλήσεις των εν λόγω ρούχων στα ύψη.

Οι στιλιστικές της επιλογές έχουν εκτιμηθεί δεόντως από τους θαυμαστές της και το βρετανικό κοινό καθώς αναγνωρίζουν στο πρόσωπό της το κορίτσι της διπλανής πόρτας που παραμένει μετρημένο και προσηνής.

Ωστόσο, πρόσφατα έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση με ένα φόρεμα που μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Zara και είναι άκρως εντυπωσιακό και οικονομικό