Κάτια Ζυγούλη: Το μεγάλο δίλημμα στη σχέση της με τον Σάκη Ρουβά - «Τώρα μαζί ή φεύγω»

Τι αποκάλυψε;

Κάτια Ζυγούλη: Το μεγάλο δίλημμα στη σχέση της με τον Σάκη Ρουβά - «Τώρα μαζί ή φεύγω»

Η Κάτια Ζυγούλη αρκετές φορές έχει αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της σχέσης της με τον Σάκη Ρουβά, χωρίς δισταγμό, αποδεικνύοντας πόσο δεμένο ζευγάρι είναι. Πριν λίγες το μοντέλο αποκάλυψε το μεγάλο δίλημμα που είχε λέγοντας μεταξύ άλλων «τώρα μαζί ή φεύγω».

Η Κάτια Ζυγούλη έχει δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο Youtube, όπου επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, αναρτώντας βίντεο από την καθημερινότητα της, δίνει tips διατροφής, γυμναστικής, ενώ μιλάει και για την ζωή της δίνοντας συμβουλές.

Μάλιστα, έχει αποκαλύψει και αν έχει ψάξει το κινητό του Σάκη Ρουβά για να βρει τυχόν ύποπτα στοιχεία τα οποία η ίδια δεν... γνωρίζει. Μεταξύ άλλων, είπε κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε. Και αυτό ήταν το δίλημμα για τη σχέση της με τον τραγουδιστή.

«Τον πρώτο καιρό απλά ήμουν τυφλή από έρωτα. Στην πορεία μπήκε λίγο και η λογική. Τα χρόνια πέρασαν. Κατάλαβα και το είχα νιώσει πολλές στιγμές, αλλά η μεγάλη απόφαση ήρθε όταν είπα ότι αυτόν τον άνθρωπο τον αγαπάω παρά τις δυσκολίες –γιατί όλοι έχουμε τις δυσκολίες μας, μην κοροϊδευόμαστε – ήρθε με το μεγάλο δίλημμα τώρα μαζί ή φεύγω. Έκανα πέρα τον εγωισμό, είπα τον αγαπάω, θα μείνω μαζί του, θα τα παλέψω όλα και εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι θα έχει πολλή ιστορία η ιστορία αυτή, θα έχει πολλή διάρκεια», είπε η ίδια για πρώτη φορά.

Παρόλες τις δυσκολίες, Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς είναι το πιο όμορφο ζευγάρι

Την ημέρα των ερωτευμένων δημοσιεύθηκε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά. Το ζευγάρι είχε ανταλλάξει ένα γλυκό φιλί μέσα στο αυτοκίνητο και είχαν απαθανατίσει την συγκεκριμένη στιγμή, με την φωτογραφία να κυκλοφορεί στο Instagram.

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς μετρούν 17 κοινής πορείας, τρία χρόνια γάμου, ενώ έχουν αποκτήσει και τέσσερα παιδιά, την Αναστασία (2 Νοεμβρίου 2008), τον Αλέξανδρο (15 Οκτωβρίου 2011), την Αριάδνη (3 Ιανουαρίου 2013) και τον Απόλλωνα (21 Απριλίου 2016) τα οποία λατρεύουν.

Το ζευγάρι θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο στα social media έχουν αναρτήσει πολλές φορές διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του, τόσο από βόλτες του, όσο και μέσα από το σπίτι του.

Χθες, την ημέρα των ερωτευμένων fan account στο Instagram δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη μέσα από το αυτοκίνητο.