Η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού στο MEGA - Όταν είχε δικό της ρόλο σε αγαπημένη σειρά

Δεν το θυμάται σίγουρα κανείς

Η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού στο MEGA - Όταν είχε δικό της ρόλο σε αγαπημένη σειρά

Η Δούκισσα Νομικού εκτός από παρουσιάστρια και μοντέλο, έχει περάσει και από το χώρο της υποκριτικής. Στην δημοσιότητα ήρθε μια φωτογραφία όταν είχε τον δικό της ρόλο σε αγαπημένη σειρά που πρόβαλλε το MEGA πριν κλείσει.

Είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές και ταλαντούχες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Ξεκίνησε με την στέψη της στα καλλιστεία όπου πήρε τον τίτλο της STAR HELLAS και ακολούθησαν μεγάλες συνεργασίες τόσο στο χώρο της μόδας όσο και στο χώρο της τηλεόρασης.

Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού εκτός από παρουσιάστρια στο MEGA ήταν και... ηθοποιός. Έχει πρωταγωνιστήσει στην σειρά «Μια στιγμή δυο ζωές» ωστόσο με ένα πολύ μικρό ρόλο guest. Αυτή είναι μια δουλειά που δεν θυμούνται πολλοί.

Την φωτογραφία έφερε στο προσκήνιο η ηθοποιός Ελευθερία Γαλιατσάτου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Να υπενθυμίσουμε πως αύριο κάνει πρεμιέρα το Mega και μάθαμε πως μπορείτε να το βρείτε στην τηλεόραση σας.

Πλέον η Δούκισσα Νομικού απέχει από το Mega όσο και από την τηλεόραση και έχει ανοίξει δική της επιχείρηση

Η Δούκισσα Νομικού έχει στην συλλογή της το πιο εντυπωσιακό κόσμημα για τον λαιμό, είναι ροζ και λευκό και είναι σε σχήμα καρδιάς που όλες οι γυναίκες λατρεύουν και θα ήθελαν σίγουρα να στολίσουν τον εαυτό τους με αυτό.

Η παρουσιάστρια εδώ και καιρό έχει την δική της συλλογή με κοσμήματα. Τα οποία είναι διακριτικά και υπέροχα αλλά και ιδανική για την καθημερινότητα σου.

Ένα από τα κομμάτια που είδαμε και ζηλέψαμε ήταν και αυτό το μικρό, ροζ λευκό κόσμημα που θα στολίσει τον λαιμό σου.

Έχει σχήμα καρδιάς που είναι το πιο θηλυκό για όλες τις γυναίκες, ενώ είναι διακριτικό και όχι υπερβολικό. Εντωμεταξύ δες και τι φόρεσε στο πρόσφατο ταξίδι της στο Λονδίνο

Δούκισσα Νομικού συλλογή