Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Πήγαν τριήμερο και στο δωμάτιο τους έχουν τζάκι - Θα ζηλέψεις

Πάθαμε πλάκα

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Πήγαν τριήμερο και στο δωμάτιο τους έχουν τζάκι - Θα ζηλέψεις

Τριήμερο στην Αράχωβα πήγαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Το ερωτευμένο ζευγάρι «ξέκλεψε» λίγο χρόνο και απόλαυσε τις διακοπές του. Μάλιστα, μέσα στο δωμάτιο που έμειναν έχουν και το δικό τους, προσωπικό τζάκι το οποίο θα ζηλέψετε.

Μπορεί και οι δυο να έχουν ένα αυξημένο καθημερινό πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκουν λίγο χρόνο να περάσουν μόνοι τους. Μετά τον ερχομό της κορούλας τους, στην οποία έχουν τεράστια αδυναμία οι υποχρεώσεις έχουν αυξηθεί.

Αυτό το Σαββατοκύριακο θέλησαν να το περάσουν οι δυο τους, χαλαρώνοντας μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Πήραν το αυτοκίνητο τους και πήγαν στην πανέμορφη Αράχωβα για να απολαύσουν και τα χιόνια.

Η Ελένη Χατζίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου, αλλά και από το δωμάτιο που έμειναν με το οποίο πάθαμε πλάκα. Είχε δίπλα από το κρεβάτι τζάκι.

Ελένη Χατζίδου

Ετεοκλής Παύλου

Αράχωβα

Η Ελένη Χατζίδου παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο τον Ετεοκλή Παύλου σε 7 μήνες!

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Η τρυφερή φωτογραφία με το μωρό μπροστά στο πέτρινο τζάκι! Θα "λιώσετε"...

Η τρυφερή φωτογραφία με το μωρό της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου μπροστά στο πέτρινο τζάκι! Θα "λιώσετε" πραγματικά...

Διανύουν σίγουρα την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους αφού όταν τελειώνουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις βιάζονται και οι δυο να επιστρέψουν σπίτι για να πάρουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους!

Με μαύρο κοντό φόρεμα στο πλευρό του Ετεοκλή Παύλου η Ελένη Χατζίδου! Τα πόδια της τράβηξαν τα βλέμματα...

Η τραγουδίστρια που μοιράζεται την ευτυχία της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram το βράδυ της Τετάρτης δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία που θα μπορούσε...

Την κορούλα της μπροστά στο τζάκι του σπιτιού τους πάνω στην καινούργια της κουβέρτα!

Τα λόγια είναι περιττά, δείτε απλά την φωτογραφία:

Ετεοκλής Παύλου Ελένη Χατζίδου σπίτι