Ανατριχιάζει Έλληνας ηθοποιός για την Έρρικα Μπρόγιερ - "Την βλέπω στον ύπνο μου"

Τα όσα είπε φέρνουν ανατριχίλα!

Ανατριχιάζει Έλληνας ηθοποιός για την Έρρικα Μπρόγιερ -

Ανατριχιάζει αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός μιλώντας για την Έρρικα Μπρόγιερ, . Τα όσα είπε φέρνουν συγκίνηση.

Ειδικότερα ο Αντώνης Λουδάρος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Dot και μίλησε την παράσταση "Παριζιάνα" που συνεχίζει κανονικά στο θέατρο Broadway μετά τον θάνατο της Έρρικας Μπρόγιερ. Τα όσα είπε για εκείνη ο γνωστός ηθοποιός είναι συγκινητικά καθώς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι την βλέπει στον ύπνο του.

"Δύσκολο πολύ, περίεργο, δεν μου έχει ξανατύχει σε παράσταση. Παρ’ όλα αυτά ήρθε μια μέρα στο θέατρο και μου λέει πως δεν είναι πολύ καλά και μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα. Πράγματι, η γυναίκα μάς έδωσε όλα τα συμπτώματα μιας γαστρεντερίτιδας. Την επόμενη ημέρα τηλεφωνεί και μας λέει πως είναι πολύ άσχημα. “Είναι ραγδαίο αυτό και πρέπει να μείνω σπίτι” μας είπε.

Οπότε εμείς κάναμε μια εσωτερική αντικατάσταση για να μπορέσουμε να κάνουμε την παράσταση. Περνάνε δυο τρεις μέρες, έρχεται στο θέατρο και σχεδόν λιποθύμησε απ’ έξω. Την διώχνουν και πάλι και ειδοποιούν την Σάντρα πως δεν είναι καλά. Η Σάντρα, έτσι, αποφάσισε να πάρει τους γιατρούς και να αρχίσουν πολλές εξετάσεις γιατί μέχρι εκείνη την στιγμή γνώριζε για γαστρεντερίτιδα. Μέσα σε 22 μέρες έφυγε από τη στιγμή που άρχισε να έχει συμπτώματα… Καμιά φορά, ακόμα και σήμερα που μιλάμε, τη στιγμή που έβγαινε στη σκηνή και ακούω την ατάκα της, καμιά φορά νομίζω ότι ακούω τη φωνή της" είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Να σημειώσουμε ότι η αγαπητή Έρρικα Μπρόγιερ έφυγε την ζωή τον Ιανουάριο του 2020 βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Ανατριχίλα! Η τελευταία συνέντευξη της 'Ερρικας Μπρόγιερ

Η Έρρικα Μπρόγιερ έφυγε από την ζωή τον Ιανουάριο του 2020. 40 ημέρες πριν πεθάνει συγκεκριμένα στις 27 Νοεμβρίου έδωσε την τελευταία της συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη.

Η ηθοποιός τότε είχε αναφερθεί στην προσωπική της ζωή αλλά και την καριέρα της.

«Η αδερφή μου πέρασε ένα πρόβλημα υγείας, όχι πολύ σοβαρό, και δεν μπορούσε να δουλέψει. Συγχρόνως, επειδή έκανε αποταμίευση και της άρεσε να μαζεύει τα λεφτά της, εκείνη είχε κάποια χρήματα και άνοιξε μια μπουτίκ. Είχε πει πως μόλις ανοίξω και πάει καλά θα επιστρέψω στη δουλειά, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Σίγουρα μου έλειψε” παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, η Έρρικα Μπρόγιερ για την παύση της συνεργασίας με την αδελφή της. “Όταν έκανε την κόρη της Κρίστυ, εγώ τότε δούλευα με τον Βαγγέλη Σειληνό, ενώ όταν έκανα εγώ την κόρη μου, Σάντρα εκείνη δούλεψε μόνη στο θέατρο».

Τον λατρεύω τον Κώστα, τον αγαπάω, πιο πολύ τώρα από τότε. Δεν θέλω να ακούσω κάτι για τον Κώστα, προτιμώ να πουν για μένα. Είχα στεναχωρηθεί όταν χωρίσαμε. Αν και κάτσαμε και μιλήσαμε με τον Κώστα για να χωρίσουμε. Και η Σάντρα δεν το κατάλαβε καθόλου γιατί δεν το είχε καταλάβει. Περάσαμε και εκείνος και εγώ δύσκολα, αλλά το βρήκαμε» έλεγε τότε η ηθοποιός.