Η τηλεοπτική κόρη του Στέφανου Μιχαήλ στο Τατουάζ μεγάλωσε - Οι φωτογραφίες της μαμάς της

Από αυτή την σειρά έγινε γνωστή η μικρή ηθοποιός

Η τηλεοπτική κόρη του Στέφανου Μιχαήλ στο Τατουάζ μεγάλωσε - Οι φωτογραφίες της μαμάς της

Η μικρή Τζουλιάνα, που υποδύθηκε την τηλεοπτική κόρη του Στέφανου Μιχαήλ στο Τατουάζ μεγάλωσε κατά ένα χρόνο και γιόρτασε τα γενέθλια της. Οι φωτογραφίες της μαμάς της θα σε κάνουν να «λιώσεις», καθώς η μικρούλα είναι μια σκέτη γλύκα.

Η 6χρονη πλέον ηθοποιός κατάφερε να αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις μέσα από την σειρά που προβαλλόταν στην συχνότητα του ALPHA. Τόσο με τα απίστευτα καταγάλανα μάτια της, όσο και με τις υποκριτικές της ικανότητες, αφού είναι μόλις 6 ετών.

Η Τζουλιάνα πριν μερικές μέρες είχε τα γενέθλια της και η μητέρα της Μαρία Κωνσταντίνου της ευχήθηκε δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κολάζ από φωτογραφίες της. Στην λεζάντα της έγραψε:

«#6Χρόνια πολλά μωρό μου. Πώς περνούν τα χρόνια?! Κιόλας 6, και σαν να 'ταν χθες.Να μας ζήσεις καρδούλα μου και να σε χαιρόμαστε ζωή μου. Σου εύχομαι να είσαι πάντα υγιέστατη, ευτυχισμένη και τυχερή. Να περιτριγυρίζεσαι μόνο από ανθρώπους που σε αγαπούν και σε κάνουν χαρούμενη, και τα μόνο δάκρυα που θα τρέχουν στο προσωπάκι σου, να είβαι δάκρυα χαράς ψυχή μου. Σ' αγαπώ πάααααρα πολύ και όσο περνά από το χέρι μου θα προσπαθώ για το καλύτερο ζωή μου.Και για εσένα, αλλά και για την αδερφή σου».

Στέφανου Μιχαήλ Τατουάζ κόρη

Την οικογένεια του ηθοποιού την έχετε δει; Με την αδερφή του μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Στέφανος Μιχαήλ: Η κόρη του Αλέξανδρου στο Τατουάζ είναι σαν «ψεύτικη»! Του έχει «κλέψει» το μυαλό!

Η κόρη του Αλέξανδρου Μελά στο Τατουάζ είναι σαν «ψεύτικη». Του έχει «κλέψει» το μυαλό του Στέφανου Μιχαήλ, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφία τους ένα χρόνο περίπου μετά το τέλος της σειράς.

Η μικρή Λήδα Μελά, η όπως είναι το πραγματικό της όνομα Τζουλιάνα Κλεάνθους έκανε το τηλεοπτικό κοινό να την αγαπήσει από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Η μικρή ηθοποιός έχει μεγάλο ταλέντο όπως είδαμε στην υποκριτική, παρά το νεαρό της ηλικίας της, κάτι που έκανε το κοινό να την λατρέψει περισσότερο.

Ο Στέφανος Μιχαήλ, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία από τα γυρίσματα και έγραψε στην λεζάντα του «Αγάπη μου όμορφη!!».

Στέφανος Μιχαήλ Τατουάζ κόρη