Κόμπι Μπράιαντ: Ράγισε καρδιές το μήνυμα της συζύγου του Βανέσα για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Τι έγραψε;

Κόμπι Μπράιαντ: Ράγισε καρδιές το μήνυμα της συζύγου του Βανέσα για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Ράγισε καρδιές το μήνυμα που έστειλε η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα για την γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου που πέρασε χωρίς τον μπασκετμπολίστα. Η ίδια προσπαθεί να συνέλθει από την απώλεια του και της κόρης τους Τζιάνα.

Την ημέρα των ερωτευμένων δεν ξέχασε τον εκλιπόντα σύζυγο της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έστειλε το δικό της μήνυμα προς τους ανθρώπους της.

«Θα είσαι ο παντοτινός Βαλεντίνος μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Μου λείπεις τόσο πολύ σε αυτή την τόσο αγαπημένη σου ημέρα. Σε αγαπώ για πάντα. Φιλιά σε σένα και την κόρη μας Τζίτζι στον παράδεισο. Με όλη μου την αγάπη, η παντοτινή σου boo-boo» έγραψε.Σοκαριστικά ήταν ωστόσο και τα λόγια του άλλοτε συμπαίκτη του στους Λος Άντζελες Λέικερς, Σακίλ Ο' Νιλ, ο οποίος έβαλε τα κλάματα on air για τον καλό του φίλο.

«Αν και υποφέρω, δεν θα το μισήσω. Θα αντέξω ότι έρθει γιατί είναι ό,τι έχω και πες του πως τον έχω ανάγκη πολύ» λέει μεταξύ άλλων το τραγούδι που ακουγόταν στο βίντεο.

Η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα "ξεσπά" - Τα λόγια της ραγίζουν καρδιές

Η γυναίκα του Κόμπι Μπράιαντ "ξεσπά" και μιλάει επιτέλους "ανοιχτά" για τον χαμό του αγαπημένου της συζύγου αλλά και της κόρης της! Τα λόγια της ραγίζουν καρδιές, μιας και η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά, "Το σώμα μου αρνείται να δεχθεί ότι η Τζίτζι δεν θα επιστρέψει σε μένα".

Η ίδια μίλησε για πρώτη φορά για όλα όσα συνέβησαν και την μεγάλη θλίψη που βιώνει αυτή την περίοδο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μην μπορώντας πια να το κρύψει μέσα της, αποκαλύπτει τα συναισθήματά της δημοσίως, «Ήμουν απρόθυμη να βάλω τα συναισθήματα μου σε λέξεις. Το μυαλό μου αρνείται να δεχθεί ότι και ο Κόμπι και η Τζίτζι έχουν χαθεί. Δεν μπορώ να διαχειριστώ και τα δύο ταυτόχρονα. Είναι σαν να προσπαθώ να επεξεργαστώ ότι ο Κόμπι χάθηκε αλλά το σώμα μου αρνείται να δεχθεί ότι η Τζίτζι δεν θα επιστρέψει σε μένα. Είναι άδικο. Γιατί θα πρέπει να ξυπνήσω άλλη μια μέρα όταν το κοριτσάκι μου δεν θα μπορεί να έχει αυτή την ευκαιρία; Είμαι τόσο θυμωμένη. Είχε τόση ζωή για να ζήσει. Τότε συνειδητοποιώ ότι πρέπει να είμαι δυνατή και να είμαι εδώ για τις τρεις κόρες μου. Θυμωμένη που δεν είμαι με το Κόμπι και την Τζίτζι, αλλά είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ με τη Ναταλία, την Μπιάνκα και την Κάπρι. Ξέρω ότι αυτό που αισθάνομαι είναι φυσιολογικό. Είναι μέρος της διαδικασίας θλίψης. Απλά ήθελα να το μοιραστώ, σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος εκεί έξω που έχει βιώσει μια τέτοια απώλεια. Θεέ μου θα ήθελα να ήταν εδώ και αυτός ο εφιάλτης να τελείωνε. Προσεύχομαι για όλα τα θύματα αυτής της φρικτής τραγωδίας. Παρακαλώ, συνεχίστε να προσεύχεστε για όλους».