Κατερίνα Γκαγκάκη: Αποκάλυψε αν είναι σε σχέση ή όχι! Η επιθυμία για ένα παιδί!

Είναι μόνη της ή όχι;

Κατερίνα Γκαγκάκη: Αποκάλυψε αν είναι σε σχέση ή όχι! Η επιθυμία για ένα παιδί!

Η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκάλυψε σε συνέντευξη της αν αυτό το διάστημα είναι σε κάποια σχέση ή όχι, ενώ δεν έκρυψε και την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί.Τι είπε η για πρώτη φορά για αυτό το σημαντικό θέμα που αφορά την ζωή της.

H ίδια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και όλα τα θέματα που αφορούν αυτή.

«Στη δική μου περίπτωση δεν χτύπησε ποτέ αυτό που λέμε «καμπανάκι της μητρότητας». Πάντα, όμως, φανταζόμουν πως θα έρθει μια στιγμή που στο πλαίσιο μιας φυσιολογικής και βατής σχέσης, θα συμβεί. Στην ουσία, δεν έγινε από αναβλητικότητα και από την αίσθηση πως όλα μπορεί να γίνουν αργότερα. Και κάπως έτσι βγήκα από πολύ σημαντικές σχέσεις. Αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου και το μετανιώνω ακόμα και σήμερα. Δεν πρέπει ποτέ να θεωρούμε πως για τα πάντα υπάρχει χρόνος.

Επίσης ο άνθρωπος με τον οποίο ήμουν μαζί τα τελευταία χρόνια δεν είχε διάθεση να κάνει οικογένεια. Ήταν κάτι άλλωστε που ήξερα από την αρχή και το είχα σεβαστεί. Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να κάνω εξωσωματική αυτόνομα για να κάνω ένα παιδί μόνη μου. Θεωρώ πως είναι μια διαδικασία που θα μπορούσε να είναι και εγωιστική, πως ένα παιδί, ιδανικά, θα ήθελα να έχει δύο γονείς και πως ακόμα κι αν δεν είμαι με τον πατέρα του, εκείνος θα είναι εκεί για το παιδί μας. Έχω φίλες οι οποίες πήγαν σε μια τράπεζα σπέρματος και έκαναν εξωσωματική χωρίς να υπάρχει σύντροφος. Αυτό για εμένα, τις δικές μου δυνάμεις και τη συναισθηματική ισορροπία φαίνεται δύσκολο πολύ.

Από το καλοκαίρι, όμως, και μετά μου έχει μπει έντονα στο μυαλό μια άλλη διαδικασία που έχω ψάξει αρκετά. Σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα παιδί. Τώρα θα μου πεις γιατί είναι αποδεκτό να υιοθετήσεις μόνη σου ένα παιδί από το να κάνεις μόνη σου εξωσωματική;

Νομίζω πως όταν σε ένα παιδί προσφέρεις αγάπη, ένα σπίτι και του δίνεις μια οικογένεια, ίσως δικαιούσαι να είσαι και μόνη σου. Μπορεί να ακούγεται χαζό και λίγο μονόπλευρο για να εκλογικεύσω αυτά που σκέφτομαι. Αυτή είναι, όμως, η δική μου πραγματικότητα. Και αυτή τη φορά δεν μου επιτρέπω να μετανιώσω. Είναι η πρώτη φορά που μέσα στην επόμενη διετία θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί. Γνωρίζω πως είναι πάρα πολύ δύσκολο, ειδικά όταν πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια. Αλλά το θέλω πολύ. Επίσης, αν αυτό συμβεί, θα είναι και μια μεγάλη προσωπική αλλαγή, διότι μέχρι πρότινος το είχα αποκλείσει.».

Η επιθυμία σου να υιοθετήσεις ένα παιδί είναι κάτι το οποίο έχεις συζητήσει με το κοντινό σου περιβάλλον;

«Όχι, δεν το έχω πει σε κανέναν. Τα πράγματα που θέλω και ονειρεύομαι πολύ δεν τα λέω ποτέ φωναχτά. Είναι ένας τρόπος άμυνας για το πώς θα τα ξορκίσω αν τελικά δεν μου συμβούν. Από την άλλη, όλοι εκείνοι που μιλάνε για την ενέργεια και τη θετική σκέψη υποστηρίζουν πως αν δεν φωνάξεις γι’ αυτά που θέλεις, δεν σου έρχονται τελικά. Για πρώτη φορά σκέφτομαι φωναχτά…»

Τη δεδομένη χρονική περίοδο της ζωής σου είσαι μόνη ή έχεις κάποια σχέση;

Δεν έχω σχέση, αλλά είμαι σε ένα φλερτ! Μου αρέσει πολύ να φλερτάρω.

Αφήνεσαι σε ένα φλερτ;

Το θέμα δεν είναι να αφεθώ εγώ, αλλά να τολμήσει ο άλλος.

Αν δώσεις χώρο, ο άλλος θα τολμήσει…

Θα σου πω ότι είναι μια καλή περίοδος στην προσωπική μου ζωή. Όλοι με ρωτούν αν το 2019, με όλα αυτά που συνέβησαν, ήταν μια κακή χρονιά για μένα και τους απαντώ πως ήταν από τις καλύτερές μου χρονιές. Ήταν μια χρονιά στην οποία έκανα πολλά καινούρια πράγματα, έβαλα νέα δεδομένα και στόχους.

Με κάποιον τρόπο γύρισε το μυαλό μου και άρχισα να καταλαβαίνω πως αυτή η εμμονή με τον έλεγχο, τη δύναμη, τη δημόσια εικόνα και τη σκληρότητα δεν με πάει παρακάτω. Πλέον είμαι πολύ πιο θετική, ήρεμη, προσηνής. Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα κρατήσει, αλλά αυτή είναι η δική μου κατάσταση.

Αισθάνεσαι χορτασμένη στην προσωπική σου ζωή;

Καθόλου! Χορτασμένη δεν έχω αισθανθεί από τίποτα. Ένα από αυτά που έχω κάνει και δεν μου συγχωρώ είναι πως εξαιτίας της δουλειάς μου άφησα πολλά πράγματα αλλά και ανθρώπους πίσω. Αυτό το περιβάλλον της δουλειάς αλλά και η αναγνώριση που είχα μέσα από αυτή με έκαναν να νιώθω αρκετά ασφαλής. Γι’ αυτό και στη δουλειά μου ήμουν πάντα αρκετά σκληρή και απόλυτη. Απεναντίας, στους υπόλοιπους τομείς της ζωής μου κάπως χανόμουν και δεν το είχα 100%.

Ποια είναι η Κατερίνα Γκαγκάκη

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έχει γεννηθεί στη Μυτιλήνη και έζησε εκεί μέχρι την ηλικία των πέντε ετών. Στη συνέχεια πήγε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών! Σπούδασε ψυχολογία, Media Perception Management και Image Making και έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Κοινωνική Ψυχολογία και Οργανωσιακή Ψυχολογία στο London School of Economics.

Εργάστηκε σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες προσφέροντας σημαντική βοήθεια στην ανάπτυξη της επικοινωνίας και των δημόσιων σχέσεων. Σε ηλικία 28 ετών εργάστηκε στην Vodafone στο τμήμα δημοσίων σχέσεων ως διευθύντρια επικοινωνίας. Από το 2005, βρίσκεται στο χώρο των media και έχει αναλάβει τη θέση της Διευθύντριας Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Το 2008 ανέλαβε ρόλο κριτή σε talent shows και τηλεοπτικά προγράμματα όπως το Your Face Sounds Familiar και το X – Factor. Το 2016 παρουσίασε στο Mega Κύπρου το talent show «Like a Star» με κριτές τους Sunny Μπαλτζή, Λάμπη Λιβιεράτο και Πέτρο Πολυχρονίδη. Έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις στη ΜΚΟ Αποστολή της Αρχιεπισκοπής, αξιοποιώντας την πολυετή πείρα της στον κλάδο των δημοσίων σχέσεων, αναδεικνύοντας και προωθώντας ταυτόχρονα το φιλανθρωπικό έργο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Το 2017 την είδαμε στο talent show “Star Academy” στο Epsilon Tv, εκτελώντας χρέη διευθύντριας της σχολής.