Ευθήμης Ζησάκης: Αποκάλυψη "βόμβα'! Είναι σε σχέση με συνάδελφο του!

Το είπε ο ίδιος!

Ευθήμης Ζησάκης: Αποκάλυψη

Ο Ευθήμης Ζησάκης έκανε μια αποκάλυψη "βόμβα" καθώς είπε πως βρίσκεται σε σχέση με μια συνάδελφο του τους τελευταίους πέντε μήνες και είναι πάρα πολύ καλά. Ο ίδιος όπως έκανε γνωστό γνωρίζοταν από παλιά με την σύντροφο του αλλά τώρα προέκυψε.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται" και εκεί έκανε αυτή την απίστευτη αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και όχι μόνο.Θα πάθετε πλάκα επίσης με το πόσα κιλά έχασε!

«Υπάρχει μια ισορροπία στη ζωή μου αυτή τη στιγμή που είναι εξαιρετικά καλοδεχούμενη. Είναι ένας άνθρωπος που θαμάζω. Είναι πηγή δύναμης για μένα σε πολλά πράγματα. Πορευόμαστε μαζί. Είναι στη δουλειά, είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω. Δε θα πω το όνομά της γιατί δεν θα ήταν εύλογο για μένα. Ούτε εγώ θα ήθελα να βγει να μιλήσει… Δε μένουμε μαζί. Είμαστε μαζί πέντε μήνες. Γνωριζόμασταν από πιο παλιά και απλά συνέβη.. Είμαι έτοιμος να κάνω κάθε βήμα» είπε χαρακτηριστικά.

Ευθύμης Ζησάκης: Ποια είναι η νέα του "αγάπη"; Μας την σύστησε ο ίδιος!

Μία ακόμη αλλαγή πρόσθεσε στη ζωή του ο Ευθύμης Ζησάκης! Ποια είναι η νέα του "αγάπη"; Μας την σύστησε ο ίδιος!

Μετά την απώλεια των 14 κιλών, ο ηθοποιός θεώρησε πως ήρθε και η κατάλληλη στιγμή για να κάνει αυτή την αλλαγή!

Ο ηθοποιός αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να αλλάξει σπίτι και θέλησε να μοιραστεί τα νέα με τους ακόλουθούς του στο Instagram. H νέα του "αγάπη", όπως την αποκάλεσε ο ίδιος, βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην Ακρόπολη.

Γεμάτος χαρά και ενθουσιασμό ο Ζησάκης ανέβασε την πρώτη του φωτογραφία από το νέο του σπίτι, γράφοντας "Καλημέρα καινούργια μου αγάπη #newhome #loveit #likeavirgin #sweetnovember #news #enjoy".

Ευθύμης Ζησάκης: Επικό βίντεο! Λικνίζεται στους ρυθμούς του... Loquita!

O Ευθύμης Ζησάκης δημοσίευσε το πιο επικό βίντεο που τον δείχνει να λικνίζεται στους ρυθμούς του... Loquita!

Ο γνωστός ηθοποιός είναι πολύ αγαπητός από το κοινό και αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι το απίστευτο χιούμορ του, όπως και οι μιμήσεις που πετυχαίνει πάρα πολύ καλά.

Το Loquita Challenge έχει γίνει viral και πολλοί είναι οι επώνυμοι και μη που γύρισαν βιντεάκια που χορεύουν στον ρυθμό της μουσικής. Μάλιστα πρόσφατα είδαμε και την Μαίρη Συνατσάκη.

Ο Ευθύμης Ζησάκης είναι ένας από τους καλλιτέχνες που έκαναν από τα καλύτερα και πιο επικά βίντεο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και γελάστε με την ψυχή σας: