Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι πρώτες δηλώσεις για τον γιο και όσα είπε για τον Κόμπι Μπράιαντ!

Τι λέει για τον γιο του;

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι πρώτες δηλώσεις για τον γιο και όσα είπε για τον Κόμπι Μπράιαντ!

Ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τον γιο του αλλά μίλησε και για τον Κόμπι Μπράιαντ. Τι είπε για τον γνωστό μπακετμπολίστα και τον άδικο χαμό του σε αεροπορικό δυστύχημα μαζί με την κόρη του Τζιάνα;

O Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αρχηγός ομάδας στο All Star Game για δεύτερη χρόνια το μεσημέρι του Σαββάτου έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και αναφέρθηκε και στον γιο του που ήρθε στη ζωή την περασμένη Δευτέρα.

«Τώρα έχω ένα μωρό. Χρειάζομαι ύπνο. Χρειάζομαι ξεκούραση. Το να έχεις παιδί είναι το καλύτερο πράγμα, είναι ευλογία. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, όταν είμαι ευτυχισμένος παίζω καλά» ανέφερε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε και στον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του Τζίτζι.

«Ήταν ο μέντορας μου. Πάντα ήταν εκεί για μενα τα δύο τελευταία χρόνια. Μου είπε πως αν χρειαστώ κάτι να του πω. Ήταν το πρότυπο μου. Όχι μόνο δικό μου, αλλά μιας ολόκληρης γενιάς. Ήταν ο δικός μας Μάικλ Τζόρνταν. Έδωσε στο παιχνίδι. Πολλοί άνθρωποι όταν είναι τόσο σπουδαίοι, δεν το κάνουν αυτό. Το ταλέντο δεν αξίζει αν δεν το μοιράζεσαι και αυτός το μοιράστηκε. Μας λείπει πολύ. Τιμή μας που θα φοράμε το Νο.24 και το Νο.2 για τον Κόμπε και την Τζίτζι».

Γιάννης Αντετοκούνμπο:"Έσπασε" την σιωπή του μετά τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ! Η κίνηση που συγκινεί!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ "έσπασε" την σιωπή του και άνοιξε τα social media του, ενώ έκανε και μια κίνηση που συγκινεί στον αγώνα που είχε το βράδυ της Κυριακής με τους Bucks.

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν ωστόσο ο Greek Freak σημείωσε 31 πόντους και τίμησε με τον δικό του τρόπο τον αδικοχαμένο σταρ.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο, θέλοντας να αποδόσει φόρο τιμής στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, έγραψε στα παπούτσια του «Mamba 4 Life»

Γιάννης Αντετοκούνμπο twitter

Ενώ στο Instagram ανέβασε επίσης μια φωτογραφία με τον Κόμπι και την Τζιάνα.

Εντωμεταξύ δείτε και το ανατριχιαστικό tweet που πρόβλεψε τον θάνατο του