YFSF: Ελληνίδα τραγουδίστρια ως Ariana Grande! Την αναγνωρίζετε;

Πάθαμε πλάκα!

YFSF: Ελληνίδα τραγουδίστρια ως Ariana Grande! Την αναγνωρίζετε;

Ελληνίδα τραγουδίστρια μεταμφιέστηκε στη σκηνή του YFSF ως Ariana Grande την αναγνωρίζετε ποια είναι; Είναι κούκλα και από μόνη της αλλά με αυτή την μεταμφίεση έγινε πραγματικά εκθαμβωτική και άκουσε τα καλύτερα από τους κριτές.

Ο λόγος για την Τάνια Μπρεάζου.«Κάναμε την ιδανική αρχή. Ήταν το καλύτερο ξεκίνημα», σχολίασε ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Κάνουμε μια πολύ όμορφη αρχή για μια πολύ όμορφη εκπομπή. Συγχαρητήρια κι ευχαριστούμε γι’ αυτή την υπέροχη αρχή», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.Δείτε και την εντυπωσιακή έναρξη

«Η Τάνια ήταν… Grande. Μπράβο και καλώς ήρθες κορίτσι μου», πρόσθεσε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

«Είχες απόλυτα αυτή τη χαριτωμένη αθωότητα. Να είσαι καλά, καλή αρχή», είπε μεταξύ άλλων η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Δείτε την εντυπωσιακή μεταμφίεση της σε Ariana Grande!

Το show του ΑΝΤ1 έκανε δυναμική επιστροφή όπως φαίνεται και για ακόμη μια χρονιά οι εμφανίσεις αλλά και οι μεταμφιέσεις θα μας εντυπωσιάσουν πραγματικά.

Τραγουδιστές, ηθοποιοί αλλά και άλλα πρόσωπα της showbiz θα βάλουν τα δυνατά τους για να κλέψουν τις εντυπώσεις για 6η συνεχόμενη χρονιά και να κερδίσουν για καλό σκοπό το χρηματικό έπαθλο.

YFSF: Εντυπωσιακή έναρξη! Υπέρλαμπρη η Μαρία Μπεκατώρου!

Εντυπωσιακή πρεμιέρα έκανε πριν λίγα λεπτά για έκτη συνεχόμενη χρονιά το επιτυχημένο show μεταμφιέσεων Your Face Sounds Familiar. Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν για ακόμη μια φορά εντυπωσιακή και πάρα πολύ όμορφη στην πρεμιέρα.

«Καλησπέρα σας, καλώς ήρθατε. Τι χαρά είναι αυτή! Είμαστε πάλι εδώ, είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Καλώς ήρθατε στο Your Face Sounds Familiar…Είμαστε εδώ για να περάσουμε και φέτος καταπληκτικά, σας το υπόσχομαι!» ήταν τα λόγια της Μαρίας Μπεκατώρου, κατά την έναρξη.

Άλλωστε η παρουσιάστρια μίλησε και αποκάλυψε πως πλέον είναι πιο αδύνατη από ποτέ καθώς έχει χάσει αρκετά κιλά.

YFSF