YFSF: Εμφανίστηκε ως "Πάολα" και έκλεψε τις εντυπώσεις! Ποια έκανε την τραγουδίστρια;

Μοναδική εμφάνιση!

YFSF: Εμφανίστηκε ως

Η Κατερίνα Κουκουράκη εμφανίστηκε στην σκηνή του YFSF ως Πάολα και έκλεψε τις εντυπώσεις! Έκανε την τραγουδίστρια πάρα πολύ καλά και πήρε πολύ καλές κριτικές από την κριτική επιτροπή στο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1.

Η νεαρή τραγουδίστρια κλήθηκε να ερμηνεύσει το "Θυμό" της Πάολα και τα πήγε πολύ καλά, ενώ και εμφανισιακά η προσέγγιση της ήταν πολύ κοντά στης τραγουδίστριας.

Η ίδια απέσπασε πολύ καλές κριτικές από την επιτροπή τόσο για την εμφάνιση της όσο και την προσέγγιση της στο τραγούδι και έκλεψε τις εντυπώσεις. Δείτε και την εντυπωσιακή έναρξη

YFSF

YFSF: Τους ξεσήκωσε η "Παγώνα" από τις Άγριες Μέλισσες! Ποιοι συμπρωταγωνιστές της ήταν εκεί;

Τους ξεσήκωσε όλους η "Παγώνα" από τις Άγριες Μέλισσες στο YFSF! Ποιοι συμπρωταγωνιστές της ήταν εκεί για να την απολαύσουν ζωντανά στο μουσικό show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 και να την εμψυχώσουν με την παρουσία τους;

Την πρώτη της εμφάνιση στο YFSF έκανε η Δανάη Λουκάκη και μεταμορφώθηκε σε Λίτσα Διαμάντη και κυριολεκτικά τους ξεσήκωσε όλους στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar.

Η ίδια είχε και παρέα που καθόταν στο κοινό. Οι "κάτοικοι" του Διαφανίου βρέθηκαν εκεί για να την στηρίξουν αλλά και να την απολαύσουν.

Συγκεκριμένα, στο κοινό βρίσκονταν οι Γιώργος Σουξές, Κωστής Σαββιδάκης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Μαρία Αντουλινάκη και Μαρία Πετεβή.

YFSF

YFSF: Ο Στέφανος Μουαγκιέ "έγινε" Ελένη Φουρέιρα! Απολαυστική εμφάνιση!

Ο Στέφανος Μουαγκιέ έγινε Ελένη Φουρέιρα και έκλεψε τις εντυπώσεις στο YFSF! Η εμφάνιση τους ήταν άκρως απολαυστική με αποτέλεσμα να αποσπάσει θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή για την καταπληκτική του εμφάνιση.

Ο ηθοποιός έγινε Ελένη Φουρέιρα σε μια πολύ δύσκολη εμφάνιση. Με κοντή φούστα και ψηλές μπότες με τακούνια κλήθηκε να τραγουδήσει το El Ritmo Psicodélico και να τραγουδάει και να χορεύει.

Η εμφάνιση του ήταν απολαυστική και οι κριτές την χαρακτήρισαν ως αξιότιμη λόγω της μεγάλης δυσκολίας της οποίας είχε αυτό που έκανε.Δείτε και την εντυπωσιακή έναρξη

YFSF Μουαγκιέ

YFSF μπεκατώρου

YFSF