"Βόμβα" για τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Η κίνηση του OPEN... εναντίον του

Τι συμβαίνει;

Μια "βόμβα" μεγατόνων έρχεται για να "σκάσει" ακριβώς δίπλα ή μάλλον απέναντι από τον κορυφαίο παρουσιαστή, Σπύρο Παπαδόπουλο, καθώς αυτή η κίνηση του OPEN τάσσεται εναντίον αυτού αλλά και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life θα γίνει ένα μακελειό στην βραδινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και συγκεκριμένα τα Σάββατα θα πάρουν "φωτιά".

Ποια η κίνηση του OPEN εναντίον του Σπύρου Παπαδόπουλου που θα σκάσει σα "βόμβα"

Όπως αναφέρεται σε εν λόγω δημοσίευμα της εφημερίδας ημέρα - έκπληξη επέλεξε το OPEN για τη μετάδοση του "Just The Two Of Us" σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το talent show δεν θα ενταχθεί στο μέσον της εβδομάδας όπως έγινε με το X-Factor αλλά το Σαββατόβραδο, απέναντι από το "Στην Υγείας μας".

Just the two of us

Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για το Σάββατο 7 Μαρτίου, ενώ στην τελική ευθεία βρίσκεται η στελέχωση της κριτικές επιτροπής. Μετά από πολύμηνες διαδικασίες, οπότε και έγιναν κρούσεις σε περισσότερα από είκοσι άτομα, όμως βασικοί της κριτικές επιτροπής είναι πρόσωπα τα οποία ήδη σας έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ.

Μπορεί, λοιπόν, το κανάλι να μην έχει προφανώς κάτι με τον Σπύρο Παπαδόπουλο αλλά βρίσκεται σε ανταγωνιστικό κανάλι και θέλει να "χτυπήσει" και αυτή την ζώνη ειδικά τώρα που τα νούμερα του δεν είναι και τόσο... ανεβασμένα!