YFSF - highlights: Η εντυπωσιακή έναρξη της Μπεκατώρου, οι εμφανίσεις έπος και ο μεγάλος νικητής της βραδιάς

Όλα όσα είδαμε χθες

YFSF - highlights: Η εντυπωσιακή έναρξη της Μπεκατώρου, οι εμφανίσεις έπος και ο μεγάλος νικητής της βραδιάς

Χθες το βράδυ έκανε πρεμιέρα το Your Face Sounds Familiar με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου. Η έναρξη του προγράμματος ήταν εντυπωσιακή, ενώ μερικά από τα highlights ήταν οι εμφανίσεις έπος που παρακολουθήσαμε και ο μεγάλος νικητής της βραδιάς.

Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν για ακόμη μια φορά εντυπωσιακή και πάρα πολύ όμορφη στην πρεμιέρα. «Καλησπέρα σας, καλώς ήρθατε. Τι χαρά είναι αυτή! Είμαστε πάλι εδώ, είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Καλώς ήρθατε στο Your Face Sounds Familiar…Είμαστε εδώ για να περάσουμε και φέτος καταπληκτικά, σας το υπόσχομαι!» ήταν τα λόγια της κατά την έναρξη.

Άλλωστε η παρουσιάστρια μίλησε και αποκάλυψε πως πλέον είναι πιο αδύνατη από ποτέ καθώς έχει χάσει αρκετά κιλά.

YFSF

YFSF: Ελληνίδα τραγουδίστρια ως Ariana Grande! Την αναγνωρίζετε;

Ελληνίδα τραγουδίστρια μεταμφιέστηκε στη σκηνή του YFSF ως Ariana Grande την αναγνωρίζετε ποια είναι; Είναι κούκλα και από μόνη της αλλά με αυτή την μεταμφίεση έγινε πραγματικά εκθαμβωτική και άκουσε τα καλύτερα από τους κριτές.

Ο λόγος για την Τάνια Μπρεάζου.«Κάναμε την ιδανική αρχή. Ήταν το καλύτερο ξεκίνημα», σχολίασε ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Κάνουμε μια πολύ όμορφη αρχή για μια πολύ όμορφη εκπομπή. Συγχαρητήρια κι ευχαριστούμε γι’ αυτή την υπέροχη αρχή», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.Δείτε και την εντυπωσιακή έναρξη

«Η Τάνια ήταν… Grande. Μπράβο και καλώς ήρθες κορίτσι μου», πρόσθεσε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

«Είχες απόλυτα αυτή τη χαριτωμένη αθωότητα. Να είσαι καλά, καλή αρχή», είπε μεταξύ άλλων η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Δείτε την εντυπωσιακή μεταμφίεση της σε Ariana Grande!

Το show του ΑΝΤ1 έκανε δυναμική επιστροφή όπως φαίνεται και για ακόμη μια χρονιά οι εμφανίσεις αλλά και οι μεταμφιέσεις θα μας εντυπωσιάσουν πραγματικά.

Τραγουδιστές, ηθοποιοί αλλά και άλλα πρόσωπα της showbiz θα βάλουν τα δυνατά τους για να κλέψουν τις εντυπώσεις για 6η συνεχόμενη χρονιά και να κερδίσουν για καλό σκοπό το χρηματικό έπαθλο.

YFSF: Ο Γιώργος Χρανιώτης πιο απολαυστικός από ποτέ! Σε ποιον μεταμφιέστηκε;

Ο Γιώργος Χρανιωτης εμφανίστηκε πιο απολαυστικός από ποτέ στην σκηνή του YFSF. Σε ποιον τραγουδιστή μεταμφιέστηκε και ποιες ήταν οι κριτικές που άκουσε από τους 4 κριτές του show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1;

Ο ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση του ποιες ήταν όμως οι κριτικές που άκουσε;

«Σήμερα ήσουν λίγο αγχωμένος, αλλά είχαμε αυτή τη ανταπόκριση του Αντώνη Καλογιάννη. Ξεκινήσαμε καλά, έπρεπε να το ευχαριστηθείς λίγο περισσότερο», είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης.Δείτε και την εντυπωσιακή έναρξη

«Είναι λίγο αυστηρός ο Γιώργος, εγώ θα κάνω την καλή. Ξεκινήσαμε καλά, μια χαρά, προχωράμε δυνατά. Μπράβο», είπε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

«Ο Γιώργος ήταν λιτός, δωρικός, όπως ο Αντώνης Καλογιάννης, έπιασε και τη βραχνάδα σε πολλά σημεία. Περιμένω να δω και τις επόμενες εμφανίσεις σου, είσαι ταλαντούχος κι έχεις πολλά να δείξεις», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

YFSF: Ο Στέφανος Μουαγκιέ "έγινε" Ελένη Φουρέιρα! Απολαυστική εμφάνιση!

Ο Στέφανος Μουαγκιέ έγινε Ελένη Φουρέιρα και έκλεψε τις εντυπώσεις στο YFSF! Η εμφάνιση τους ήταν άκρως απολαυστική με αποτέλεσμα να αποσπάσει θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή για την καταπληκτική του εμφάνιση.

Ο ηθοποιός έγινε Ελένη Φουρέιρα σε μια πολύ δύσκολη εμφάνιση. Με κοντή φούστα και ψηλές μπότες με τακούνια κλήθηκε να τραγουδήσει το El Ritmo Psicodélico και να τραγουδάει και να χορεύει.

Η εμφάνιση του ήταν απολαυστική και οι κριτές την χαρακτήρισαν ως αξιότιμη λόγω της μεγάλης δυσκολίας της οποίας είχε αυτό που έκανε.Δείτε και την εντυπωσιακή έναρξη

YFSF: Τους ξεσήκωσε η "Παγώνα" από τις Άγριες Μέλισσες! Ποιοι συμπρωταγωνιστές της ήταν εκεί;

Τους ξεσήκωσε όλους η "Παγώνα" από τις Άγριες Μέλισσες στο YFSF! Ποιοι συμπρωταγωνιστές της ήταν εκεί για να την απολαύσουν ζωντανά στο μουσικό show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 και να την εμψυχώσουν με την παρουσία τους;

Την πρώτη της εμφάνιση στο YFSF έκανε η Δανάη Λουκάκη και μεταμορφώθηκε σε Λίτσα Διαμάντη και κυριολεκτικά τους ξεσήκωσε όλους στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar.Δείτε και την εντυπωσιακή έναρξη

Η ίδια είχε και παρέα που καθόταν στο κοινό. Οι "κάτοικοι" του Διαφανίου από τις Άγριες Μέλισσες βρέθηκαν εκεί για να την στηρίξουν αλλά και να την απολαύσουν.

Συγκεκριμένα, στο κοινό βρίσκονταν οι Γιώργος Σουξές, Κωστής Σαββιδάκης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Μαρία Αντουλινάκη και Μαρία Πετεβή.

YFSF

YFSF: Εμφανίστηκε ως "Πάολα" και έκλεψε τις εντυπώσεις! Ποια έκανε την τραγουδίστρια;

Η Κατερίνα Κουκουράκη εμφανίστηκε στην σκηνή του YFSF ως Πάολα και έκλεψε τις εντυπώσεις! Έκανε την τραγουδίστρια πάρα πολύ καλά και πήρε πολύ καλές κριτικές από την κριτική επιτροπή στο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1.

Η νεαρή τραγουδίστρια κλήθηκε να ερμηνεύσει το "Θυμό" της Πάολα και τα πήγε πολύ καλά, ενώ και εμφανισιακά η προσέγγιση της ήταν πολύ κοντά στης τραγουδίστριας.

Η ίδια απέσπασε πολύ καλές κριτικές από την επιτροπή τόσο για την εμφάνιση της όσο και την προσέγγιση της στο τραγούδι και έκλεψε τις εντυπώσεις. Δείτε και την εντυπωσιακή έναρξη

YFSF

YFSF: Από το "Διαφάνι" στο πλευρό του Λιβιεράτου! Ποια ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισες έκανε guest;

Ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες άφησε το Διαφάνι και βρέθηκε στο πλευρό του Λάμπη Λιβιεράτου στο YFSF! Ποια ήταν αυτή που έκανε guest για λίγο στην εμφάνιση του τραγουδιστή στο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1;

O λόγος για την κυρά “Ρίζω” από τις Άγριες Μέλισσες ανέβηκε στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar και συμμετείχε στην εμφάνιση του Λάμπη Λιβιεράτου ως Dean Martin στο τραγούδι “That’s amore”.

«Κι εμένα μου λείπετε πάρα πολύ! Ξέρεις πόσο αγαπώ το παιχνίδι, απ’ όλες τις θέσεις που έχω βρεθεί. Όταν μου είπαν να έρθω να κάνω αυτό το υπέροχο γκεστ, δεν μπορούσα να αρνηθώ», είπε η Ελένη Καρακάση. Δείτε και την εντυπωσιακή έναρξη

YFSF

YFSF: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της εντυπωσιακής πρεμιέρας!

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του YFSF, με λαμπερές εμφανίσεις για την έναρξη του show και με τους διαγωνιζόμενους να βάζουν τα δυνατά τους. Ένας όμως κατάφερε να είναι ο μεγάλος νικητής της πρεμιέρας του show μεταμφιέσεων.

Μπορεί να είδαμε πολλές μεταμφιέσεις, άλλες αρκετά αστείες, άλλες πολύ εντυπωσιακές όλες όμως άψογες ωστόσο η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς που κέρδισε τόσο τους κριτές όσο και το κοινό ήταν μια.

Νικήτρια της βραδιάς ήταν η Τάνια Μπρεάζου η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της ως Αριανα Γκράντε και πήρε πολύ καλές κριτικές.

Η Τάνια κέρδισε το κοινό και ήρθε ισοπαλία με την Ευρυδίκη, ωστόσο επειδή η ψήφος του κοινού μετράει περισσότερο και εκείνη είχε πάρει το 12 κατάφερε να κερδίσει.

YFSF