Γιώργος Λιάγκας: Με τους γιους του βόλτα στην Βουλιαγμένη χωρίς την Φαίη Σκορδά - Τους κρατούσε από το χέρι

Αποκλειστικές φωτογραφίες - Τρυφερός χαζομπαμπάς

Γιώργος Λιάγκας: Με τους γιους του βόλτα στην Βουλιαγμένη χωρίς την Φαίη Σκορδά - Τους κρατούσε από το χέρι

Αποκλειστικές φωτογραφίες σας φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα το Youweekly.gr από την βόλτα του Γιώργου Λιάγκα στην Βουλιαγμένη με τους γιους του χωρίς όμως την μαμά τους, Φαίη Σκορδά. Σαν κλασικός χαζομπαμπάς ήταν τρυφερός μαζί τους και τους κρατούσε από το χέρι.

Ο φωτογράφος του Youweekly.gr το πρωί της Κυριακής 16/2 βρέθηκε στην Βουλιαγμένη κι έπεσε πάνω στον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ, Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος απολάμβανε μια βόλτα στον ήλιο με τα δυο του παιδιά, τον μικρό Δημήτρη και τον μικρό Γιαννάκη.

Οι τρεις τους ντυμένοι αθλητικά έκαναν βόλτα και όπως αναφέρουν πληροφορίες μας πέρασαν όλη την ημέρα μαζί πηγαίνοντας για φαγητό και κάνοντας ένα σωρό δραστηριότητες.

Είναι γνωστό πως μετά τον χωρισμό του με την Φαίη Σκορδά ο παρουσιαστής χωρίζει τα Σαββατοκύριακα με την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, ώστε να μπορεί να βλέπει κι αυτός τα παιδιά. Ωστόσο, να τονίσουμε πως υπάρχουν και κοινές έξοδοι, όλοι μαζί οικογενειακά, σε γιορτές κατά κύριο λόγο.

Το ζευγάρι είχε δηλώσει πως θα κάνει τα πάντα για την ηρεμία των παιδιών του και πως δεν θέλουν να τους λείψει τίποτα, παρά το γεγονός πως οι ίδιοι αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας και γάμου.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες από την βόλτα του Γιώργου Λιάγκα με τους γιους του χωρίς την Φαίη Σκορδά

Γιώργος Λιάγκας παιδιά

Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδά γάμος

Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδά χωρισμός

Γιώργος Λιάγκας βόλτα ΣΚΑΙ

Να σημειωθεί πως ο παρουσιαστής δεν σχολίασε ποτέ από την εκπομπή του τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του Φαίη Σκορδά, για την οποία βγαίνουν όλο και περισσότερα στην δημοσιότητα μέρα με την μέρα.