Με νέο σύντροφο η Φωτεινή Ψυχίδου μετά τον Κοργιαλά; Οι πρώτες κοινές εμφανίσεις

Τα πρόδωσαν όλα στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Με νέο σύντροφο η Φωτεινή Ψυχίδου μετά τον Κοργιαλά; Οι πρώτες κοινές εμφανίσεις

Μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Κοργιαλά που έγινε γνωστός πριν από μερικές εβδομάδες η Φωτεινή Ψυχίδου έχε βρει νέο σύντροφο; Τις πρώτες κοινές εμφανίσεις «πρόδωσαν» στο πλατό του Πρωινού του ΑΝΤ1, σήμερα το πρωί.

Την αποκάλυψη έκανε η δημοσιογράφος της εκπομπής Νάνσυ Παραδεισανού, δίνοντας μάλιστα και λεπτομέρειες, όταν φωτογράφοι τους «τσάκωσαν» σε έξοδο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο πριν από λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα, όπως είπε η δημοσιογράφος, η Φωτεινή Ψυχίδου φαίνεται πως έρθει πολύ κοντά με τον Σπύρο Πώρο και έχουν κάνει ήδη δυο κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Η μια από αυτές ήταν στην Άννα Βίσση.

Ποιος ήταν ο λόγος που χώρισαν Φωτεινή Ψυχίδου και Δημήτρης Κοργιαλάς;

Τα «έσπασε» μετά τον χωρισμό με τον Κοργιαλά η Φωτεινή Ψυχίδου - Πού βρέθηκε και με ποιον

Η Φωτεινή Ψυχίδου ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Κοργιαλά, μετά από χρόνια κοινής πορείας! Η ίδια, πρόσφατα τα «έσπασε» με καλή παρέα, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έχουμε το πού βρέθηκε και με ποιον!

Η ίδια μίλησε σχετικά με το ζήτημα και συγκλόνισε με τις δηλώσεις της με τρεμάμενη φωνή, τις οποίες και πρώτοι σας είχαμε μεταφέρει! Σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο, εντοπίστηκε στο Amber Athens, το νέο στέκι των επωνύμων, στο πλευρό του καλού της φίλου και pr manager, Νεκτάριου Σκαμνάκη.

Η Φωτεινή Ψυχίδου έδειχνε ήρεμη, και δεν είχε τη διάθεση που έχει άλλες φορές, σε στιγμές διασκέδασης με την παρέα της. Έμεινε αρκετή ώρα στο μαγαζί του κέντρου της Αθήνας και αποχώρησε τις πρώτες πρωινές ώρες, μόνη της. Δείτε την σχετική φωτογραφία από το Amber Athens με την Φωτεινή και το Νεκτάριο Σκαμνάκη:

Όσα είχε πει ο Κοργιαλάς για τον χωρισμό του από την Φωτεινή Ψυχίδου

Συγκινεί ο Δημήτρης Κοργιαλάς στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον χωρισμό του με την Ψυχίδου. "Θα προσπαθούσα και δυο και τρεις και δεκαπέντε φορές ξανά".

Το ζευγάρι μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους στην εκπομπή Happy Day. Ο ίδιος είπε πως ο χωρισμός δεν ήταν δική του επιλογή, ωστόσο όταν βάλει κάτι μια γυναίκα στο μυαλό της δύσκολα το αλλάζεις.

Συγκίνησε μάλιστα όταν ανέφερε πως "θα προσπαθούσε και δυο και τρεις και δεκαπέντε φορές ξανά". Ο Δημήτρης Κοργιαλάς φανερά φορτισμένος αισθηματικά αναφέρθηκε πως συνήθισε να ξυπνάει με τον γιο του και τώρα είναι κάτι που κάποιες μέρες δεν θα μπορεί να το κάνει και πρέπει να συνηθίσει έτσι.

Όπως είπε ο ίδιος είχε προτείνει και γάμο αλλά και σύμφωνο συμβίωσης ωστόσο η πρώην σύντροφος του δεν είχε δεχτεί τίποτα από τα δυο.

Η Φωτεινή Ψυχίδου έχει μια κόρη και από τον γάμο της με τον Μπάμπη Στόκα. Ο τραγουδιστής είπε πως δεν ξεχωρίζει κανένα από τα δυο παιδιά και προτεραιότητα του είναι και τα δυο καθώς τα αγαπάει πολύ.

Δείτε όσα είπε ο ίδιος στην εκπομπή: