Σπάνια εμφάνιση της Εύης Αδάμ - Ο φακός "έπιασε" την πρώην σύζυγο του Λάμπη Λιβιεράτου

Δείτε τι φόρεσε!

Σπάνια εμφάνιση της Εύης Αδάμ - Ο φακός

Στο Gloden Hall "έπιασε" ο φωτογραφικός φακός την Εύη Αδάμ! Τι φόρεσε η εντυπωσιακή μελαχρινή που ήταν ζευγάρι με τον Λάμπη Λιβιεράτο που φέτος βρίσκεται στο YFSF;

Σπάνια εμφάνιση της Εύης Αδάμ με τον φακό των φωτογράφων να την αποθανατίζει στο Golden Hall. Γνώστης της μόδας, καθώς υπήρξε πολύ γνωστό μοντέλο, αλλά και Μις Ελλάς η Εύη Αδάμ ήταν απλή αλλά και στιλάτη στην βόλτα της. Μάλιστα φορούσε ένα παλτό που πολύ ζηλέψαμε.

Ειδικότερα η Εύη Αδάμ είχε χαλαρά πιασμένα τα μαλλιά της και φορούσε ένα τζιν με ρεβέρ, γκρι ζιβάγκο και λευκά sneakers! Το παλτό της ήταν λευκό και μακρύ δίνοντάς μας μια ωραία ιδέα για τον χειμώνα.

Εύη Αδάμ στο Mall

Στην σπάνια εμφάνισή της η Εύη Αδάμ, που να πούμε ότι ήταν παντρεμένη με τον Λάμπη Λιβιεράτο ο οποίος είναι φέτος ένας από τους παίκτες του YFSF, δεν ήταν βαμμένη γεγονός που έδειχνε την φυσική ομορφιά της! Γενικά πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες παρουσίες στον χώρο της μόδας με το στιλ της να αποτελεί πηγή έμπνευσης εδώ και πολλά χρόνια!

Ποια είναι η Εύη Αδαμ - Ο τίτλος της Σταρ Ελλάς και ο γάμος με τον Λιβιεράτο

Η Εύη Αδάμ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία ενώ πέρασε στο Τμήμα Γερμανικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 1995 μάλιστα κατέκτησε τον τίτλο της Μις Ελλάς και τα επόμενα χρόνια έκανε μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της μόδας, ενώ παρουσίασε για τρία και τηλεοπτική εκπομπή "Mega Star".

Το γνωστό μοντέλο ήταν παντρεμένο με τον τραγουδιστή Λάμπη Λιβιεράτο με τον οποίο απέκτησαν δύο κόρε, την Δανάη και την Νεφέλη ενώ συνεργάστηκαν και μουσικά με το CD "Λίγο Πριν" από το οποίο είναι το κομμάτι 'Παράδεισέ Μου'.