Φωτογραφία από το σπίτι του Χρήστου Μάστορα - Με κιθάρα αγκαλιά το έριξε στο τραγούδι

Δεν έχει καμία σχέση η εικόνα του με τις πίστες!

Φωτογραφία από το σπίτι του Χρήστου Μάστορα - Με κιθάρα αγκαλιά το έριξε στο τραγούδι

Έχουμε φωτογραφία μέσα από το σπίτι του Χρήστου Μάστορα, στην οποία φαίνεται ο ίδιος αγκαλιά με την κιθάρα του. Το έριξε στο τραγούδι και η εικόνα του δεν έχει καμία σχέση με τις πίστες. Πιο χαλαρός από ποτέ αλλά το ίδιο κούκλος!

Ο τραγουδιστής, σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες από τον προσωπικό του χώρο αλλά αποφάσισε να κάνει την μεγάλη εξαίρεση. Σε πρόσφατη ανάρτησή του, φαίνεται μέσα στο σπίτι του σε μια στιγμή μελαγχολίας.

Είναι άγνωστο το τι τον... έκανε να πάρει αγκαλιά την κιθάρα του όμως εμείς εστιάσαμε στον προσωπικό του χώρο που είναι λιτά διακοσμημένος. Το minimal chic άλλωστε στην διακόσμηση είναι hot trend και ο Χρήστος Μάστορας φαίνεται πως το ξέρει καλά.... Να θυμίσουμε βέβαια, ότι ο ίδιος έχει μπλεξίματα και σας το έχουμε γράψει...

Δείτε την φωτογραφία από το σπίτι:

Χρήστος Μάστορας σπίτι

Χρήστος Μάστορας: Θα τρίβεις τα μάτια σου με την πολυθρόνα στο σπίτι του! Είναι «ραμμένη» με όλα τα χρώματα!

Θα τρίβεις τα μάτια σου με την πολυθρόνα που έχει ο Χρήστος Μάστορας στο σπίτι του! Είναι «ραμμένη» με όλα τα χρώματα και προκαλεί «εμμονή»! Μόνο εκείνος θα μπορούσε να την έχει αγοράσει...

Εξάλλου ο Mr Melisses, φημίζεται για το εκκεντρικό του στιλ το οποίο έχει υιοθετήσει μέχρι και στην διακόσμηση του σπιτιού του! Ιδιαίτερα υφάσματα, εκκεντρικά μοτίβα και πολύ μα πολύ γούστο συνθέτουν τα έπιπλά του.

Ο Χρήστος Μάστορας, έκατσε πάνω στην πολυθρόνα του και μας ενθουσίασε αφού το patchwork trend είναι νούμερο 1 στην διακόσμηση. Αν είσαι κι εσύ σε mood αλλαγής, μην διστάσεις να το αντιγράψεις! Ιδού:

Τον έχετε δει και με... μαγιο;