Ελένη Μενεγάκη: Να τι της είπαν τα παιδιά της όταν κατάλαβαν πως είναι... διάσημη!

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια;

Ελένη Μενεγάκη: Να τι της είπαν τα παιδιά της όταν κατάλαβαν πως είναι... διάσημη!

Πώς βλέπουν τα παιδιά των celebrities και γενικά των διασήμων το γεγονός ότι οι γονείς τους είναι αναγνωρίσιμοι; Η αλήθεια είναι πως σίγουρα θα τους κοιτούν στον δρόμο όταν περνούν. Τι είπε όμως η Ελένη Μενεγάκη για τα δικά της παιδιά;

Το εν λόγω θέμα λοιπόν συζητήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με την ίδια να λέει την εμπειρία της από τα δικά της παιδιά. Ειδικότερα η όμορφη παρουσιάστρια είπε πάνω στο θέμα, που συζητούσαν στην εκπομπή πώς:

"Τα παιδιά ασχολούνται με άλλα πράγματα.. Τα παιδιά κάνοντας παρέα και με άλλα παιδιά δεν βλέπουν τις διαφορές, τις βλέπουν αλλά δε δίνουν σημασία.… Εγώ θυμάμαι τα παιδιά μου ήταν αρκετά μεγάλα όταν μου είπαν, «Ρε μαμά εσύ γιατί όταν έρχεσαι στο σχολείο σε κοιτάνε όλοι; Γιατί εσύ έρχεσαι πάντα έτσι ωραία χτενισμένη με τακούνια και οι άλλες γυναίκες έρχονται πιο κανονικά".

Να το δώρο που πήρε η Ελένη Μενεγάκη την ημέρα των ερωτευμένων!

Σίγουρα δεν έχετε δει το δώρο που πήρε η Ελένη Μενεγάκη για την ημέρα των ερωτευμένων αλλά έχουμε την φωτογραφία με την αποκάλυψη. Εξάλλου η ίδια το έδειξε όλο χαρά και καμάρι και λογικό μας φαίνεται! Ήταν μεγαλοπρεπές και όπως της άρμοζε!

Βέβαια, ο αποστολέας είναι άγνωστος και δεν ξέρουμε αν της το έστειλε ο Μάκης Παντζόπουλος ή όχι. Το μόνο που είναι γνωστό είναι πως το έλαβε στο καμαρίνι της στον Alpha tv και πως την ενθουσίασε αρκετά. Τόσο, που το μοιράστηκε η ίδια μέσω Instagram.

Η Ελένη Μενεγάκη, πόζαρε με το κατακόκκινο κραγιόν της και στα χέρια της κρατούσε μια αγκαλιά από κατακόκκινα τριαντάφυλλα. Το μπουκέτο ήταν τεράστιο και η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως το έλαβε για την ημέρα των ερωτευμένων, με σχετικό post. «Εσείς γιορτάζετε σήμερα ? #eleni #valentineday #amma #roses #red» έγραψε στην λεζάντα και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

Να θυμίσουμε βέβαια, ότι την συγκεκριμένη ημέρα η Ελένη φόρεσε ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα, το οποίο και βρήκαμε για εσάς