My style Rocks spoiler: Η μελαχρινή καλλονή που μπαίνει και θα ανάψει «φωτιές»

Ποια είναι;

My style Rocks spoiler: Η μελαχρινή καλλονή που μπαίνει και θα ανάψει «φωτιές»

Μια μελαχρινή καλλονή θα μπει στο My Style Rocks και θα ανάψει φωτιές. Ποια είναι η παίκτρια που θα μπει στο παιχνίδι και θα ξεσηκώσει με την ομορφιά της αλλά και με το στυλ της τις υπόλοιπες συμπαίκτριες της στο παιχνίδι μόδας;

Ο λόγος για τη Σοφιάνα Σπίνουλα, η οποία ετοιμάζεται να κλέψει τις εντυπώσεις τόσο με την ομορφιά, όσο και με το στυλ της. Ένα spoiler "βόμβα" ήρθε και από την Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Χορεύτρια, μοντέλο και influencer, έγινε γνωστή μέσα από το «So You Think You Can Dance». Η 22χρονη χορεύει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, και έχει συνεργαστεί και με άλλους καλλιτέχνες, όπως η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Josephine.

Η ίδια ξεχωρίζει για την ομορφιά της και το στυλ της με τον χορό της, ενώ θα απογειώσει την τηλεθέαση με την εμφάνιση της.

Δες τις φωτογραφίες:

My Style Rocks: "Καυτό" spoiler για το Gala - Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί!

"Καυτό" spoiler έρχεται για το My Style Rocks και το Gala της Παρασκευής! Διαβάστε ποια είναι η παίκτρια που αποχωρεί από το παιχνίδι.

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και στο Gala αυτής της Παρασκευής (21/2) μια παίκτρια του My Style Rocks θα τεθεί εκτός παιχνιδιού! Ποια όμως θα είναι αυτή; Το spoiler ήρθε μέσα από την εκπομπή Πρωινό και την Αφροδίτη Γραμμένη που αποκάλυψε ποια είναι η κοπέλα που δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή η παίκτρια που θα φύγει από το παιχνίδι στο Gala της Παρασκευής θα είναι η Κρίστεν Λεωντάκου!

Η δημοσιογράφος μάλιστα αποκάλυψε ακόμα ότι η Κιάρα Μαρκέζη και ο Στέλιος Κουδουνάρης θα έχουν μια ακόμα μεγάλη κόντρα στα επεισόδια που έρχονται.