Eurovision: Ο Σάκης Ρουβάς μιλάει για την Στεφανία Λυμπεράκακη! "Η φετινή μας συμμετοχή είναι.."

Τι είπε ο τραγουδιστής;

Eurovision: Ο Σάκης Ρουβάς μιλάει για την Στεφανία Λυμπεράκακη!

O Σάκης Ρουβάς μίλησε για την Στεφανία Λυμπερακάκη και την φετινή μας συμμετοχή στην Eurovision λέγοντας πως είναι "πάρα πολύ καλή". Η γνώμη του άλλωστε μετράει πάρα πολύ καθώς μας έχει εκπροσωπήσει δυο φορές στον μουσικό διαγωνισμό.

Ο Έλληνας τραγουδιστής είχε πάρει μέρος στον διαγωνισμό με το «Shake it» τo 2004 και το 2009 με το «This is our night» και μίλησε στην κπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και φυσικά αναφέρθηκε στην φετινή μας εκπρόσωπο Στεφανία Λυμπερακάκη.

«Φέτος τα παιδιά είναι φανταστικά. Η φετινή μας συμμετοχή είναι εκπληκτική και πιστεύω θα πάει πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά για την φετινή μας συμμετοχή στη Eurovision.

Ο Σάκης Ρουβάς ρωτήθηκε και για την Κάτια Ζυγούλη, η οποία εξομολογήθηκε στο youtube channel της, ότι έχει ψάξει το κινητό του συζύγου της.

Συνάντηση κορυφής για την Στεφανία λίγο πριν την Eurovision - Πρόσωπο «βόμβα» δίπλα της

Μια συνάντηση κορυφής έγινε για την Στεφανία, λίγο πριν ανέβει στην σκηνή της Eurovision. Το πρόσωπο «βόμβα» δίπλα της σάρωσε σε likes και αντιδράσεις και μας φαίνεται πολύ λογικό, μιας και μιλάμε για έναν κούκλο Έλληνα που δεν συνηθίζει τις δημόσιες εμφανίσεις της!

Ο σούπερ σταρ του τένις Στέφανος Τσιτσιπάς, πόζαρε δίπλα στην Στεφανία που φέτος λαμβάνει μέρος στην Eurovision εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

«Παρακολουθώ τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό από παιδί» είπε κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στο Ρότερνταμ, την έδρα της φετινής Eurovision. Οι αγώνες ABN ΑΜΡΟ Word Tennis Tournament οι οποίοι διεξάγονται στην Ahoy Arena ήταν η αφορμή για να βρεθεί ο Ελληνας πρωταθλητής στην Ολλανδία και να γνωριστεί με την ομογενή pop star που θα διεκδικήσει μια καλή θέση στον φετινό Ευρωπαϊκό διαγωνισμό του τραγουδιού. Λέτε να υπάρξει και κάποιο φλερτ; Πάντως η νικήτρια του NTM δηλώνει ερωτευμένη μαζί του!