Φαίη Σκορδά: Δεν φαντάζεστε που συναντήθηκε με την Ιωάννα Τούνη! Οι κοινές φωτογραφίες!

Έριξαν το Instagram!

Φαίη Σκορδά: Δεν φαντάζεστε που συναντήθηκε με την Ιωάννα Τούνη! Οι κοινές φωτογραφίες!

Η Φαίη Σκορδά συνάντησε την Ιωάννα Τούνη και δεν φαντάζεστε που. Μάλιστα οι δυο κυρίες έβγαλαν και κοινές φωτογραφίες και πραγματικά έριξαν το Instagram! Είναι και οι δυο κούκλες οπότε τα likes έπεσαν "βροχή" στην φωτογραφία τους.

“Και ξαφνικά από μπροστά μου περνάει αυτό το κορίτσι με το λαμπερό χαμόγελο @j.touni”, ήταν η λεζάντα της κοινής φωτογραφίας με την Ιωάννα Τούνη που ανήρτησε η παρουσιάστρια.

Η Ιωάννα όπως έκανε γνωστό βρέθηκε στο Πρωινό καθώς γύρισε το "Ougga challenge" με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και ανέβασε μαζί του φωτογραφία.

Πάντως στην φωτογραφία με την Φαίη Σκορδά οι followers της παρουσιάστριας δεν ξέχασαν να αναφέρουν πόσο πολύ μοιάζουν οι δυο κυρίες.Να σημειώσουμε πως η παρουσιάστρια με το σύντροφο της είναι εδώ και πολύ καιρό μαζί. Μάλιστα έχει γνωρίσει και την μητέρα του και έχουν βγάλει φωτογραφία.

Έκανε unfollow την Φαίη Σκορδά μετά την αποκάλυψη της νέας της σχέσης

Πριν από λίγες ημέρες έγινε η αποκάλυψη της νέας σχέσης της Φαίης Σκορδά, τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο της με τον Γιώργο Λιάγκα. Ωστόσο, ένα πρόσωπο δεν φαίνεται πως χάρηκε ιδιαίτερα με την αποκάλυψη αυτή και την έκανε unfollow στο Instagram.

Συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες με το σύντροφο της και η είδηση πως είναι και πάλι ερωτευμένη «έσκασαν» από ανταγωνιστικό περιοδικό του ομίλου όπου βρίσκεται η παρουσιάστρια του πρωινού του ΑΝΤ1.

Η Φαίη Σκορδά, αποφάσισε να «δώσει» όπως φαίνεται την αποκλειστικότητα στον Άρη Καβατζίκη με τον οποίο είναι φίλοι και στενοί συνεργάτες, καθώς βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής της και όχι στον Νίκο Γεωργιάδη.

Φαίη Σκορδά Άρης Καβατζίκης

Όπως αναφέρει το «The press room» η Νάνσυ Νικολαΐδου στην εκπομπή «Μεσημέρι yes» αποκάλυψε πως ο Νίκος Γεωργιάδης, διευθυντής του περιοδικού του ομίλου ΑΝΤ1 έκανε unfollow τη Φαίη Σκορδά στο Instagram.

Ιωάννα Τούνη: Πιο καυτή και αδυνατισμένη από ποτέ! Η φωτογραφία με κόκκινα εσώρουχα και ζαρτιέριες

Η Ιωάννα Τούνη πιο καυτή και αδυνατισμένη από ποτέ στην νέα της ανάρτηση. Η φωτογραφία με κόκκινα εσώρουχα που έβαλε "φωτιά" στο Instagram και όπως ήταν αναμενόμενο έκανε τα likes να πέσουν βροχή με την εκρηκτική της παρουσία.

Η Ιωάννα είναι μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες και σε κάθε της ανάρτηση κάνει τα αρσενικά να παραλληρούν και όχι αδίκως.

Σε πρόσφατης ανάρτηση ανέβασε μια φωτογραφία με κόκκινα εσώρουχα και ζαρτιέρες και άναψε φωτιές. Η ίδια είναι πιο αδυνατισμένη από ποτέ και έχει αποκτήσει το τέλειο σώμα.Είδατε την υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε πριν από λίγες μέρες με τον αγαπημένο της και μάζεψε χιλιάδες likes;

Άλλωστε γυμνάζεται συχνά και προσέχει όπως μπορεί την διατροφή της χωρίς όμως να κάνει υπερβολές και στερήσεις.

«Έτσι για την ιστορία.. Ήταν Τετάρτη και ήμουν έτοιμη να κοιμηθώ στον καναπέ, περιμένοντας να πάει 2:40 π.μ ώστε να κλείσει το ενσαγιάρ και να πάω να με βγάλει φωτογραφία ο κολλητός μου στην βίντατζ πολυθρόνα που είχα σταμπάρει στον διάδρομο της τουαλέτας» έγραψε.