Καλό Μεσημεράκι: Δεν φαντάζεστε ποιος ήταν καλεσμένος του Μουτσινά! Μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση!

Δεν τον είχαμε ξαναδεί σε τέτοια εκπομπή!

Καλό Μεσημεράκι: Δεν φαντάζεστε ποιος ήταν καλεσμένος του Μουτσινά! Μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση!

Δεν φαντάζεστε ποιος ήταν καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά το μεσημέρι της Δευτέρας στο Καλό Μεσημεράκι. Ο δημοσιογράφος έκανε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση καθώς δεν τον έχουμε συνηθίσει να εμφανίζεται σε τέτοιες εκπομπές.

Ποιος ήταν ο αποψινός καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά;Είναι ένα πρόσωπο που το βλέπουμε χρόνια στην τηλεόραση, στον ενημερωτικό τομέα και δεν τον έχουμε δει ποτέ μέχρι σήμερα σε κάποια ψυχαγωγική εκπομπή.

Ο λόγος για τον Παύλο Τσίμα. «Είμαι στην τηλεόραση περίπου 40 χρόνια. Κάνω τηλεόραση πολλά (χρόνια). Αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπω ψυχαγωγική εκπομπή, από μέσα! Πάρα πολύ ωραία είναι!Με πήρατε πάρα πολύ ευγενικά και ντράπηκα να πω όχι. Λες «ναι» και μετά λες θα βρω το μπελά μου» είπε.

Ο Νίκος Μουτσινάς κάθε φορά στην εκπομπή του μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Όπως την φορά που μπήκε μέσα στο πλατό πρόσωπο που δεν περίμενε κανείς.

Καλό Μεσημεράκι: Δεν φαντάζεστε ποια τραγουδίστρια έκανε έκπληξη στον Μουτσινά! Κρύφτηκε στο κοινό!

Δεν φαντάζεστε ποια τραγουδίστρια πήγε και έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά σήμερα στο Καλό Μεσημέρακι. Η ίδια κρύφτηκε στο κοινό και ο παρουσιαστής δεν κατάφερε να την ξεχωρίσει αμέσως μόλις την είδε όμως έπαθε κυριολεκτικά πλάκα.

Η Έλσα Πάζη είχε μπει στο πλατό και κανείς δεν το είχε καταλάβει και ξεκίνησε να τραγουδά 'Στο Γκιώνη μου".
Ο παρουσιαστής έμεινε μερικά δευτερόλεπτα και δεν μπορούσε να καταλάβει τι έχει συμβεί όταν είδε μια κυρία να σηκώνεται μέσα από το κοινό και να τραγουδά. Όταν κατάλαβε ποια είναι, η χαρά του ήταν απερίγραπτη.

Το “στον γκιώνη μου το είχε πει η Μαρία Μιχαλοπούλου και είναι μια από τις αγαπημένες ατάκες του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι, έχει γίνει τραγούδι και με πολύ μεγάλη επιτυχία μάλιστα.