MasterChef: Το πρώτο βράδυ και οι γκρίνιες των κοριτσιών με το "καλημέρα" σας!

Τι συνέβη;

MasterChef: Το πρώτο βράδυ και οι γκρίνιες των κοριτσιών με το

Το πρώτο βράδυ στο σπίτι του MasterChef πέρασε και τα κορίτσια με το "καλημέρα" σας ξεκίνησαν τις γκρίνιες. Τι συνέβη και οι παίκτριες του ριάλιτι μαγειρικής δεν έκρυψαν την δυσαρέσκεια τους με τα αγόρια που βρίσκονται στο σπίτι;

Η πρώτη μέρα στο σπίτι του Masterchef τους βρήκε τσακωμένους για το ποιοι θα πάρουν τα δωμάτια στο ισόγειο και ποιοι θα πάρουν τα δωμάτια του πρώτου ορόφου.

Η Ηλίας το πρωί έψησε τοστ και να το πηγαίνει στον Χάρη για να τον ξυπνήσει.

«Έτσι με τάιζε η μανούλα μου! Μαμά μου λείπεις» δήλωσε στην κάμερα ο Χάρης.

Από την άλλη τα κορίτσια στο σαλόνι σχολίαζαν την Μάρλεν η οποία παραμιλούσε στον ύπνο της και έλεγε συνταγές.

Η ίδια είπε στην κάμερα ότι είδε στον ύπνο της ότι θα είναι στον τελικό μαζί με τον Γιώργο.Τα αγόρια στην κουζίνα συζητούσαν πως πέρασαν τη νύχτα.

Πριν λίγο όπως σας είχαμε γράψει έγινε και η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση

MasterChef: Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση! Ποια παίκτρια πήρε την θέση της;

Πρώτο επεισόδιο από το σπίτι του MasterChef και είχαμε ήδη την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση. Ποια ήταν η παίκτρια που αποχώρησε και ποια παίκτρια μπήκε ξανά στο παιχνίδι ενώ είχε κοπεί στην φάση των bootcamps;

Όπως είχε γίνει γνωστό μια παίκτρια θα αποχωρούσε από το παιχνίδι λόγω κάποιων προσωπικών προβλημάτων έτσι κάποια άλλη θα έπαιρνε την θέση της.

Όπως σας είχαμε γράψει αυτή η παίκτρια ήταν η Σεμίνα. Η παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής στο επεισόδιο της Δευτέρας έδωσε την ποδιά της και είπε πως αποχωρεί για κάποιους προσωπικούς αλλά πολύ σοβαρούς λόγους.

Την θέση της στο παιχνίδι πήρε η Φωτεινή.