Συγκλόνισε η ηθοποιός Άννα Μπαλάν με την εξομολόγηση της - "Γεννήθηκα εκ γενετής τυφλή, δέχτηκα βια από τον πατέρα μου"

H απίστευτη ιστορία της!

Συγκλόνισε η ηθοποιός Άννα Μπαλάν με την εξομολόγηση της -

Η ηθοποιός Άννα Μπαλάν μίλησε στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" και συγκλόνισε με την εξομολόγηση της πως "γεννήθηκε εκ γενετής τυφλή και δέχτηξε βια από το πατέρα της" ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού.

Τι είπε στην Ελεονώρα Μελετή η ηθοποιός:

"Είμαι εκ γενετής τυφλή, ναι, είτε έγινε λάθος στο μαιευτήριο γιατί μπήκα σε θερμοκοιτίδα οπότε ίσως έγινε υπεροξυγόνοση είτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Δεν έχει αναπτυχθεί το οπτικό μου νεύρο. Το όργανο σαν όργανο του ματιού υπάρχει αλλά το οπτικό μου νεύρο έχει μείνει σε εμβριακή κατάσταση”.

“Ένας άνθρωπος ο οποίος γεννιέται με ένα πρόβλημα μαθαίνει να ζει με αυτό. Δεν προσπαθεί να προσαρμοστεί σε μια καινούργια κατάσταση αλλά ζει με αυτή που έχει ήδη γεννηθεί” πρόσθεσε. “Τα χρώματα τα αντιλαμβάνομαι με βάση τον όρο του χρώματος και τα έχω συνδυάσει με άλλα πράγματα της φύσης ή αντικείμενα.”

“Η μητέρα μου δεν κατάφερε να με πάρει μαζί της όταν άλλαξε χώρα γιατί δυστυχώς δεν της το επέτρεπαν, ο πατέρας μου προσπάθησε να φύγει αλλά για μια γυναίκα, όπως η μητέρα μου ήταν πιο εύκολο να βρει δουλειά σε μια ξένη χώρα”.

Για την δύσκολη σχέση με τον πατέρα της είπε: “να ζεις με έναν άνθρωπο που είναι αλκοολικός είναι λίγο ζόρικο γιατί δεν ξέρεις τι να περιμένεις” ενώ παραδέχθηκε πως είχε δεχθεί και σωματική βία από τον πατέρα της. “Μέχρι που έφυγα και μπήκα σε οικοτροφείο όπου υπήρχε και σχολείο. Η μητέρα μου μπόρεσε να κινηθεί και νομικά ώστε να μην μπορεί ο πατέρας μου να με πάρει ούτε στις διακοπές”.Δείτε και ποιος ηθοποιός σειράς μπήκε στη φυλακή

“Το κομμάτι της βίας δεν μπορώ να το ξεχάσω. Μπορείς να το προσπεράσεις αλλά όχι να το ξεχάσεις” είπε χαρακτηριστικά η νεαρή κοπέλα στην Ελεονώρα Μελέτη. “Όταν το είχα σκάσει από το σπίτι, για παράδειγμα και με βρήκε, έφαγα ξύλο. Δεν υπήρχε καλή αντίδραση όσο έπινε” κατέληξε.

Ποια είναι η Άννα Μπαλάν

Ένα γλυκό και ταλαντούχο κορίτσι, την Άννα Μπαλάν, η οποία παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε τυφλή, κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα: να γίνει ηθοποιός. Η Άννα πέρασε αρκετά σε ίδρυμα μέχρι να βρεθεί και πάλι στην αγκαλιά της μητέρας της, αποκαλύπτει πώς σε ηλικία μόλις επτά ετών και χωρίς να έχει την όρασή της το έσκασε από το σπίτι και τον βίαιο πατέρα της, ενώ εξηγεί πώς κατάφερε να δει με τα μάτια της ψυχής, τα χρώματα και τον κόσμο, μέσα από το μάθημα των καλλιτεχνικών.