Λίγο μετά την ανακοίνωση του γάμου έσκασε και η εγκυμοσύνη για αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Το ανακοίνωσε ο ηθοποιός!

Λίγο μετά την ανακοίνωση του γάμου έσκασε και η εγκυμοσύνη για αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Έσκασαν τα ευχάριστα νέα για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz αφού έσκασε και η εγκυμοσύνη λίγο μετά την ανακοίνωση του γάμου. Μάλιστα ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου σε νυχτερινό κέντρο στην αγαπημένη του μπροστά σε όλους.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μπορδούμη και την Λένα Δροσάκη που σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς. Ο ηθοποιός μίλησε στο Happy Day και επιβεβαίωσε το ευχάριστο γεγονός.

Εντωμεταξύ δείτε και την επεισοδιακή πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση και εξέπληξε όλους τους θαμώνες.

«H αλήθεια είναι ότι εκείνη την ώρα ήμουν χαμένος σε έναν άλλο κόσμο. Είχα πιει και λίγο παραπάνω στις 3 που έγινε η πρόταση οπότε δεν είχα το νου μου τι γινόταν από κάτω. Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή, έγινε αυθόρμητα και με μια μικρή οργάνωση. Δε ξέρουμε πότε θα γίνει ο γάμος, αυτά είναι πράγματα που αφορούν το πιο προσωπικό κομμάτι…. Δεν με έχει κατακλύσει το άγχος. Έχω μια όμορφη αγωνία. Έχει ξεκινήσει μια πανέμορφη χρονιά. Το φύλο του μωρού δεν το ξέρουμε ακόμα. Είμαι πολύ χαρούμενος, είμαι ευτυχισμένος. Το μωρό δε το σχεδιάζαμε αλλά το γέννησε η αγάπη και αυτό έχει σημασία. Νιώθω ευλογημένος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Baby Boom στην showbiz - Πασίγνωστο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί

Ένα απρόσμενο baby boom "έσκασε" στην showbiz, μιας και πασίγνωστο ζευγάρι τραγουδιστή και ηθοποιού φαίνεται πως περιμένει το πρώτο του παιδί! Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δυο τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Οι δυο τους παντρεύτηκαν πριν εννιά μήνες με διπλό γάμο μάλιστα, μιας και ο πρώτος τους στο Λας Βέγκας δεν θεωρήθηκε ο επίσημος, αν και ήταν ο πιο διασκεδαστικός.

Ο λόγος για τον Joe Jonas, των Jonas Brothers, και την Sophie Turner του Game of Thrones. Η οικογένειά τους πρόκειται να μεγαλώσει, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Just Jared η 23χρονη ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και είναι πανευτυχής.

ζευγάρι πρώτο παιδί showbiz

«Το ζευγάρι κρατάει πολύ μυστικά τα πράγματα, αλλά οι φίλοι κι η οικογένειά τους είναι πολύ ενθουσιασμένοι για αυτούς», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν είναι σίγουρο, μιας και το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει τίποτα μέχρι στιγμής. Ενώ χαρά στον κόσμο της showbiz έφερε και η είδηση πως γνωστός τραγουδιστής έγινε για τρίτη φορά πατέρας.