Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για τον Παντελή Παντελίδη - Η ανατριχιαστική φωτογραφία

Τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του!

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για τον Παντελή Παντελίδη - Η ανατριχιαστική φωτογραφία

Η Μίνα Αρναούτη ράγισε καρδιές με την ανάρτηση της για τον Παντελή Παντελίδη, ανέβασε μάλιστα και μια ανατριχιαστική φωτογραφία στο Facebook. Σαν σήμερα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του τραγουδιστή.

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από το συγκλονιστικό τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης που κόστισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη. Μαζί του στο σοκαριστικό τροχαίο ήταν και οι δυο φίλες του τραγουδιστή.

Η Μίνα Αρναούτη τα ξημερώματα της Κυριακής έκανε δυο ανατριχιαστικές αναρτήσεις για τον τραγουδιστή στο Facebook.

Αρχικά ανέβασε μια φωτογραφία με έναν άγγελο ο οποίος κρατάει στο χέρι του ένα αστέρι και έβαλε μια λευκή καρδιά από πάνω. Εντωμεταξύ δείτε τι είπε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της για τον τραγουδιστή

Στην δεύτερη ανάρτηση της ανέβασε μια φωτογραφία του Παντελή Παντελίδη που έγραφε "έχω φυλάξει στην καρδιά μου την καρδιά σου", ενώ στη λεζάντα έγραψε "18/02/2016 ... Τεσσερα χρονια περασανε, ψυχη μου...".

Παντελής Παντελίδης: «Τραύματα, αίματα, ασθενοφόρο» - Η Μίνα Αρναούτη είχε ανατριχιάσει για το τροχαίο!

Η Μίνα Αρναούτη είχε ανατριχιάσει για το τροχαίο που είχε με τον Παντελή Παντελίδη και στοίχισε την ζωή στον αγαπημένο τραγουδιστή.

Ήταν 18 Φεβρουαρίου 2016 όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του, προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες.

Οι τεχνικοί της τροχαίας τον απεγκλώβισαν από το όχημα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και η Μίνα Αρναούτη, η οποία πέρασε δύσκολες στιγμές με τα χειρουργεία που χρειάστηκα να κάνει.

Με μια ανάρτηση της, είχε περιγράψει το σοκαριστικό τροχαίο και είχε ανατριχιάσει.

Παντελής Παντελίδης τροχαίο

τροχάιο

Παντελίδης Αρναούτη

Μίνα Αρναούτη τροχαίο

Μίνα Αρναούτη: Απίστευτο ξέσπασμα για το τροχαίο με τον Παντελίδη - «Ποια είμαι ο Τσακ Νόρις;»!

Ένα απίστευτο ξέσπασμα για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη έκανε η Μίνα Αρναούτη στα social media «Ποια είμαι ο Τσακ Νόρις;»!

Η 31χρονη έγινε για ακόμη μια φορά έξαλλη λόγω κάποιων κακόβουλων σχολίων που της κάνουν στους λογαριασμούς της με αποτέλεσμα να θέλει να μιλήσει ανοιχτά και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με μια ανάρτηση έγραψε:

«Αφού δεν οδηγούσε ο Παντελίδης -όπως θέλετε να πιστεύετε -πως μπήκα σε αμάξι που οδηγούσε εκείνος μεθυσμένος -σύμφωνα πάλι με όσα μου χρεώνετε- ρε παιδιά;
Ποια είμαι ο Τσακ Νόρις;

Αποφασίστε επιτέλους γιατί τα δικαστήρια μάλλον είναι άχρηστα για στους δικαστές του πληκτρολογίου. (Να θυμίσω ότι η υπόθεση έχει πάει αρχείο με οδηγό τον Παντελή και από τον εισαγγελέα Εφετών)

Αποφασίστε επιτέλους γιατί τα δικαστήρια μάλλον είναι άχρηστα για στους δικαστές του πληκτρολογίου. (Να θυμίσω ότι η υπόθεση έχει πάει αρχείο με οδηγό τον Παντελή και από τον εισαγγελέα Εφετών)

Επίσης όλη μέρα κάθεστε και στέλνετε μηνύματα και γράφετε σχόλια κάτω από φωτογραφίες μου για να με προκαλείτε να απαντήσω και όταν νευριάσω και απαντήσω λέτε «γιατί ασχολείσαι»! Είναι φοβερό όλο αυτό το χάλι!»

Μίνα Αρναούτη Παντελής Παντελίδης τροχαίο