Το κείμενο της Μελίνας Ασλανίδου που πρέπει να διαβάσεις - «Πρόσεξε τις πράξεις σου»

Τι συνέβη;

Το κείμενο της Μελίνας Ασλανίδου που πρέπει να διαβάσεις - «Πρόσεξε τις πράξεις σου»

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται διάφορες προσωπικές της στιγμές αλλά και εικόνες με νόημα. Αυτό το κείμενο της που έγραφε μεταξύ άλλων «Πρόσεξε τις πράξεις σου» πρέπει να το διαβάσεις.

Η τραγουδίστρια περνάει μια πολύ όμορφη και δημιουργική περίοδο στη ζωή της. Μετά την επιτυχία που σημείωσε στο Hotel Ερμού με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, πλέον έχουν αλλάξει στέκι και μπορείς να τους απολαύσεις στο θέατρο Βεργίνα.

Όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και βρίσκει λίγο χρόνο για τον εαυτό της, επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram με διάφορες αναρτήσεις που πραγματοποιεί.

Πριν λίγες ώρες μοιράστηκε μια φωτογραφία με κείμενο που περνάει ένα δυνατό μήνυμα για την ζωή του ανθρώπου και την συμπεριφορά του. «Πρόσεξε τις πράξεις σου, γίνονται συνήθεια», έγραψε μεταξύ άλλων.

Σε πρόσφατη ανάρτηση της, το κείμενο και η φωτογραφία της ράγισαν καρδιές, με αφορμή την Παγκοσμια μέρα κατά του παιδικού καρκίνου.

Μελίνα Ασλανίδου: «Ξέσπασε» για τα όσα έχει ακούσει - «Του δίνω 5-6 σφαλιάρες για να συνέλθει»!

Η Μελίνα Ασλανίδου από τότε που έκανε την εμφάνιση της στην τηλεόραση με τα talent show που συμμετείχε, έχει ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια. Σε συνέντευξη της «ξέσπασε» λέγοντας μεταξύ άλλων για τον εαυτό της «Του δίνω 5-6 σφαλιάρες για να συνέλθει».

Η τραγουδίστρια παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Gala και εξήγησε πως πλέον δεν την αγγίζουν τα όσα λένε για εκείνη, καθώς η ίδια νιώθει όμορφα με τον εαυτό της.

«Δεν με αγγίζουν τα σχόλια όχι. Δικιά μου είναι η ζωή και μου ανήκει, που λέει και ο φίλος μου ο Πασχάλης Τερζής. Όταν εκτίθεσαι θα ακούσεις. Βέβαια έχουν ειπωθεί και πολύ σκληρά πράγματα για μένα, αλλά δεν πειράζει. Είμαι εξελιγμένη μορφή, δεν πρόκειται να καταπιώ κανένα κώνειο. Έτσι θέλω να ζω. Είναι επιλογή να θέλεις να ζεις καλά. Είναι επιλογή να θες να είσαι χαρούμενος και υγιής. Τα σχόλια άρχισαν με την είσοδό μου στην τηλεόραση, όμως ξέρεις τι έγινε; Εγώ είχα αγωνία να είμαι έντιμη και σωστή με τα παιδιά που έκρινα και αφέθηκα στην ομάδα που δούλευε για μένα, για τα μαλλιά, τα ρούχα, το μακιγιάζ. Κάθε φορά υπήρχε η αγωνία να κάνουμε κάτι άλλο, κι εμένα μ' αρέσουν τα πειράματα, αφηνόμουν. Κατά συνέπεια, όλο αυτό ήταν πολύ καινούριο για μένα και δεν ήξερα να το διαχειριστώ σωστά. Από την άλλη, όμως, νιώθω πως και οι συνεργάτες μου προσπάθησαν και έβγαλαν το καλύτερο αποτέλεσμα και στο "Voice" και στο "X-Factor". Το κομμάτι της ματαιοδοξίας το κουμαντάρω. Κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και του λέω "ξεκόλλα, πάρ’το αλλιώς" και του δίνω 5-6 σφαλιάρες για να συνέλθει. Προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι, φροντίζω το δέρμα μου να είναι σωστά ενυδατωμένο, κάνω θεραπείες.Με φροντίζω για να με έχω καλά. Σε βαθμό υπερβολής δεν κάνω τίποτα», δήλωσε η Μελίνα Ασλανίδου.