Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκάλυψη για την Μάρθα Καραγιάννη - " Είναι στο νοσοκομείο αλλά η ίδια δεν θέλει να μαθευτεί κάτι”

Ποιος έκανε την αποκάλυψη;

Αποκάλυψη για την Μάρθα Καραγιάννη -
News 18.02.2020 11:42

Μια αποκάλυψη έκανε γνωστός ηθοποιός για την Μάρθα Καραγιάννη. Όπως αποκάλυψε η ίδια "είναι στο νοσοκομείο αλλά η ίδια δεν θέλει να μαθευτεί κάτι”. Ποια είναι η τωρινή κατάσταση υγείας της ηθοποιού που νοσηλεύεται;

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της φίλης της Ντόρας Δούμα στο Facebook.

Ωστόσο, ο λόγος που εισήχθη στο νοσοκομείο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός. Η ίδια όμως φαίνεται να είναι καλύτερα και να μην θέλει να μαθευτεί κάτι περισσότερο.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για την κατάσταση της ηθοποιού στις κάμερες: «Ξέρουμε ότι είναι κάπου σε ένα νοσοκομείο και ευχόμαστε να γίνει καλά. Τίποτα άλλο δεν ξέρουμε και από τη στιγμή που η ίδια δε θέλει να πει, νομίζω αυτό πρέπει να γίνει σεβαστό. Δεν ξέρω τίποτα παραπάνω ούτε για το Βουτσά, ούτε για τη Μάρθα και οι δύο είναι αγαπημένοι», είπε μεταξύ άλλων.

Μάρθα Καραγιάννη

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και 12 ημέρες στην εντατική.

Μάρθα Καραγιάννη: Αυτή είναι η αιτία της εισαγωγής στο νοσοκομείο! Ποια η κατάσταση της;

H Μάρθα Καραγιάννη νοσηλεύεται εδώ και λίγο καιρό σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ενα γεγονός που δεν γνώριζε κανείς.Ποια είναι η κατάσταση υγείας της ηθοποιού και για ποιο λόγο βρίσκεται σε ιδιωτική κλινική εδώ και πάρα πολύ καιρό;

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της φίλης της, Ντόρας Δούμα στο Facebook.

Ωστόσο, ο λόγος που εισήχθη στο νοσοκομείο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός. Ο οικογενειακός φίλος ηθοποιού, Δημήτρης Σούρας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και εξήγησε τι συνέβη.

«Εδώ και τρεις ημέρες παρουσίασε πυρετό. Είχε μια κόπωση και ένιωθε καταβεβλημένη και είχε ένα πόνο στη δεξιά κοιλία. Σκεφτήκαμε ότι το καλύτερο πράγμα που έπρεπε να κάνουμε ήταν να μπει σε ένα νοσοκομείο, κάτι το οποίο πράξαμε. Αμέσως μου τηλεφώνησε η Ντόρα Δούμα και την μεταφέραμε σε ένα νοσοκομείο και ξεκινήσαμε τις εξετάσεις. Ο πυρετός έχει υποχωρήσει και ο πόνος επίσης έχει υποχωρήσει. Θα κάνει υπέρηχο και θα συνεχίσει την φαρμακευτική αγωγή. Έχω την εντύπωση πως είναι μια λοίμωξη και σε αυτές τις περιπτώσεις η λοίμωξη είναι πολύ κοινότοπες και με το καλό όταν δώσουν οι συνάδελφοι την άδεια, η αγαπημένη μας Μάρθα θα επιστρέψει στο σπίτι. Δεν υπάρχει τίποτα το επικίνδυνο. Λέω ακριβώς την αλήθεια όπως είναι, απλώς έχουμε ανησυχήσει γιατί η αγάπη, μας κάνει να ανησυχήσουμε. Στις μεγάλες ηλικίες πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί ο οργανισμός αποδιοργανώνεται πολύ εύκολα. Στο νοσοκομείο υπάρχει καρδιολογική και παθολογική παρακολούθηση και συμφέρει που είναι εκεί για να μπορέσουμε να είμαστε σίγουροι ότι είμαστε τελείως καλά. Τα νέα σήμερα ήταν ευχάριστα. Υπάρχει το κέφι και πάει καλύτερα», είπε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας σε τηλεφωνική επικοινωνία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μάρθα Καραγιάννη: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι!

Μάρθα Καραγιάννη: Η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου άφησε τους άντρες και συζεί με μια γυναίκα!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr!

Share