Σοκ! Πασίγνωστο μοντέλο βρέθηκε νεκρό - Την πέταξε από το μπαλκόνι ο σύντροφος της

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες!

Σοκ! Πασίγνωστο μοντέλο βρέθηκε νεκρό - Την πέταξε από το μπαλκόνι ο σύντροφος της

Σοκ προκαλεί η είδηση πως πασίγνωστο μοντέλο βρέθηκε νεκρό. Ο σύντροφος της ήταν αυτός που την δολοφόνησε αφού την πέταξε από το μπαλκόνι της. Η 38χρονη είχε κάνει για πάρα πολλά χρόνια καριέρα ως κουνελάκι του Playboy.

Ο λόγος για την Amie Harwick. Το 38χρονο μοντέλο είχε κάνει καριέρα ως κουνέλακι του Playboy για πολλά χρόνια και πλέον εργαζόταν ως θεραπεύτρια του έρωτα. Η ίδια δολοφονήθηκε από τον σύντροφο της τον Gareth Pursehouse, ο οποίος συνελήφθη.

Ο 41χρονος κατηγορείται πως έριξε την Amie από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου του διαμερίσματός της στο Hollywood Hills. Ο θάνατος του μοντέλου ήταν ακαριαίος.

Λίγη ώρα νωρίτερα είχε γίνει κλήση στην αστυνομία για φωνές και καυγάδες από το διαμέρισμα του ζευγαριού.Η κλήση αυτή έγινε στη 1:16 τα ξημερώματα, ώρα την οποία πιθανότατα ο 41χρονος έριξε το μοντέλο από το μπαλκόνι.Σοκ προκαλεί και ο θάνατος μοντέλου που έπεσε από τον γκρεμό

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

μοντέλο νεκρή

Θρήνος για γνωστό μοντέλο της ελληνικής showbiz! Αποχωρίστηκε αγαπημένο της άτομο!

Θρήνος επικρατεί για γνωστό μοντέλοτης ελληνικής showbiz, καθώς αγαπημένο της άτομο "έφυγε" από τη ζωή! Ποιο ήταν το πρόσωπο που αποχωρίστηκε νωρίς;

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook!

Ο λόγος για την Μάρα Δαρμουσλή, η οποία έχασε τον αγαπημένο της αδερφό! Θέλοντας να στείλει ένα δημόσιο αντίο έγραψε στον λογαριασμό της, «Έφυγες νωρίς.. Καλή αντάμωση Γόγο μου».

μοντέλο θρήνος

Νεκρό στο σπίτι του βρέθηκε πασίγνωστο μοντέλο της showbiz!

Θλίψη έχει σκεπάσει την showbiz!

Ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της Αυστραλίας, έφυγε από την ζωή.

Ο λόγος για την Annalise Braakensiek, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της.

Το μοντέλο δεν είχε δώσει σημεία ζωής για μεγάλο διάστημα, με αποτέλεσμα η αστυνομία να πάει στο σπίτι της για να δει τι συμβαίνει.

Όπως αναφέρει η αστυνομία βρήκαν το μοντέλο νεκρό μέσα στο σπίτι του, ενώ τα αίτια του θανάτου του είναι ακόμη άγνωστα.