Ασύλληπτος θρήνος! Μοντέλο βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν έπεσε από γκρεμό την ώρα που...

Τραγικό τέλος...

Ασύλληπτος θρήνος! Μοντέλο βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν έπεσε από γκρεμό την ώρα που...

Ασύλληπτος θρήνος επικρατεί στον χώρο της μόδας. Μοντέλο βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν έπεσε από γκρεμό την ώρα που έβγαζε selfie.

Η προσπάθεια του να βγάλει φωτογραφία το όμορφο ηλιοβασίλεμα, κατέληξε σε μια απίστευτη τραγωδία που δεν μπορεί να πιστέψει κανείς.

Πριν βρει τραγικό θάνατο, το μοντέλο βρισκόταν με αποτέλεσμα οι Αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενος πως μπορεί να είχε καταναλώσει αλκοόλ. Ωστόσο, κάτι τέτοιο οι φίλοι της το διαψεύδουν.

Η 21χρονη Madalyn Davis πέθανε ακαριαία, όταν έπεσε από το ύψος των 20 μέτρων.

Πέθανε μοντέλο

Νεκρή από selfie

Θρήνος επικρατεί και για γνωστό μοντέλο της ελληνικής showbiz. Αποχωρίστηκε αγαπημένο της άτομο...

Θρήνος! Νεκρό πασίγνωστο μοντέλο στα 30 του!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον χώρο της μόδας, με την είδηση πως ένα αγαπημένο και πασίγνωστο μοντέλο βρέθηκε νεκρό στα 30 του!

Πρόκειται για ένα από τα μοντέλα που έχουν σημαδέψει ανεξίτηλα το κόσμο της μόδας, και ο θάνατός της έφερε μεγάλη θλίψη σε όλους.

Ο λόγος για την Mama Cax, η οποία ήταν μοντέλο αλλά και ακτιβίστρια. Η καλλονή έχασε το δεξί της πόδι στα 14 της από καρκίνο στα κόκαλα, ωστόσο αυτό δεν μπήκε εμπόδιο στην επιτυχημένη καριέρα της.

Πριν από λίγο καιρό, ακόμα ένα μοντέλο έφυγε από τη ζωή στα 30 της!

Το μοντέλο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο αφού ένιωσε πόνους στην κοιλιά και αργότερα διαγνώσθηκε με θρόμβους στην κοιλιά και τα πόδια.

Την είδηση έκανε γνωστή η οικογένειά της μέσα από μία ανακοίνωση:

«Με μεγάλη θλίψη, ανακοινώνουμε το θάνατο της Cacsmy Brutus (Mama Cax). Η Mama Cax πέρασε την τελευταία εβδομάδα στο νοσοκομείο και δυστυχώς, τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, έφυγε από τη ζωή.

Το να πούμε ότι η Cax ήταν μαχήτρια είναι λίγο. Σαν μία κοπέλα που επιβίωσε από τον καρκίνο, έχει μεγαλώσει με τη συνήθεια να αποδέχεται μεγάλες προκλήσεις στη ζωή της, πάντα επιτυχώς. Με το ίδιο πάθος πολέμησε και τις τελευταίες τις μέρες.

Καταλαβαίνουμε πως η απώλεια αυτή θα έχει παγκόσμιο αντίκρισμα, και δε θα είναι εύκολο για κανέναν. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειας. Θα κάνουμε σχετική ανακοίνωση για την κηδεία μόλις κανονιστούν όλα».

μοντέλο πέθανε