Εικόνες μέσα από το καμαρίνι του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ - Σωροί τα παπούτσια και τα ρούχα

Δείτε το

Εικόνες μέσα από το καμαρίνι του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ - Σωροί τα παπούτσια και τα ρούχα

Μπορεί 12 με 3 το μεσημέρι η ΕΣΗΕΑ να απεργεί, ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε στον αέρα του ΣΚΑΙ. Μάλιστα πριν τον δούμε στην εκπομπή του, μας έδειξε το καμαρίνι του και σας έχουμε εικόνες με τους σωρούς τα παπούτσια του, αλλά και τα ρούχα του.

Ο παρουσιαστής έχοντας ένα αυξημένο επαγγελματικό καθημερινό πρόγραμμα, σπάνια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες και γενικά διάφορες στιγμές από την ζωή του στα social media. Και αυτό γιατί όταν έχει ελεύθερο χρόνο θέλει να τον περνάει με τα δυο παιδιά του.

Σε μια ωστόσο από αυτές τις σπάνιες στιγμές, μας έδειξε το καμαρίνι του στον ΣΚΑΙ. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε δυο στιγμιότυπα την ώρα που τον ετοίμαζαν για να βγει στον αέρα με την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Όπως θα δείτε, ο παρουσιαστής έχει πολλά παπούτσια τα οποία είναι σωροί κάτω από την κρεμάστρα δαπέδου που έχουν τα ρούχα του.

Γιώργος Λιάγκας ΣΚΑΙ καμαρίνι

Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα

Να πούμε από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ φεύγουν δυο άτομα

Όπως φαίνεται ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Μετά τα όσα σημειώθηκαν με το ΕΣΡ, ο ΣΚΑΙ σύμφωνα με το «Μεσημέρι yes» πετάει εκτός ακόμη δυο άτομα. Μάλιστα, ο ένας όπως λέει το ρεπορτάζ τους πάει στον ALPHA;

Η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» δεν βρίσκει η ησυχία. Οι αλλαγές είναι πολλές και έχουν ξεκινήσει από την ομάδα. Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η Κάλια Ελευθερίου αποχώρησε από το πάνελ και άμεσα βρέθηκε ο αντικαταστάτης της.

Σύμφωνα τώρα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημέρι yes» και της Νάνσυς Νικολαΐδου, που ακούστηκε πριν δυο ημέρες, o ΣΚΑΪ βγάζει από την εκπομπή την Ελένη Τσολάκη, αλλά και τον Δημήτρη Παπανώτα μιας και δεν κατάφερε να δέσουν με τον παρουσιαστή.

Το ίδιο ρεπορτάζ της εκπομπής μάλιστα, αναφέρει πως ο Δημήτρης Παπανώτας έχει επικοινωνήσει με την Σταματίνα Τσιμτσιλή για να επιστρέψει στο Happy Day. Ωστόσο, ένα τέτοιο σενάριο μοιάζει απίθανο, καθώς ο παρουσιαστής δεν έφυγε με τις καλύτερες σχέσεις.