Ανδρέας Γεωργίου: Ο σκηνοθέτης του Μπρούσκο έχει το πιο ζεστό σπίτι - Το τζάκι είναι μαγικό

Φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του

Ανδρέας Γεωργίου: Ο σκηνοθέτης του Μπρούσκο έχει το πιο ζεστό σπίτι - Το τζάκι είναι μαγικό

Μπορεί ο Ανδρέας Γεωργίου να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκει λίγο ελεύθερο για τον εαυτό του και να χαλαρώσει. Ο σκηνοθέτης που αγαπήσαμε μέσα από το Μπρούσκο, χθες, μας έδειξε το εσωτερικό του σπιτιού του και είναι το πιο ζεστό. Μάλιστα, έχει το πιο μαγικό τζάκι.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, τα τελευταία χρόνια έχει δει μεγάλη επιτυχία στην ελληνική αλλά και Κυπριακή τηλεόραση. Βέβαια διάκριση έχει δει και παγκοσμίως, καθώς το Μπρούσκο προβλήθηκε και σε ακόμη 52 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων η Ουκρανία, η Εσθονία, η Σλοβενία, το Ισραήλ, η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Αργεντινή, η Κολομβία, το Περού, η Ουρουγουάη, το Μεξικό, η Βενεζουέλα, ο Παναμάς και η Χιλή, σημειώνοντας εξίσου μεγάλη επιτυχία.

Μετά την σειρά του ΑΝΤ1, ο Ανδρέας Γεωργίου δημιούργησε το Τατουάζ, ενώ φέτος τον βλέπουμε στις 8 Λέξεις - Σας έχουμε τις σημερινές εξελίξεις - τα οποία επίσης είδανε τεράστια επιτυχία.

Χθες, έχοντας βρει χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις χαλάρωσε στο σπίτι του και με μια φωτογραφία μας έδειξε το σαλόνι του. Το τζάκι που έχει είναι μαγευτικό.

Ανδρέας Γεωργίου σπίτι

Στο σαλόνι του ο Ανδρέας Γεωργίου από το Μπρούσκο έχει μαύρο μαύρο καναπέ! Τον πήρε ο ύπνος με τα αδέρφια του...

Ο Ανδρέας Γεωργίου που γνωρίσαμε στο Μπρούσκο έχει στο σαλόνι του σπιτιού του μαύρο καναπέ. Εκεί τον πήρε ο ύπνος μαζί με τα αδέρφια του.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει ευρέως γνωστός μέσα από το Μπρούσκο, η οποία ήταν δική του σειρά και είδε μεγάλη επιτυχία και εκτός Ελλάδος.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται πολλές καθημερινές στιγμές με τους διαδικτυακούς του φίλους. Σε μια από αυτές τις στιγμές είδαμε το σαλόνι του σπιτιού του.

Στο μαύρο καναπέ του, τον πήρε ο ύπνος μαζί με τα αδέρφια του, έχοντας στην αγκαλιά τους... πίτσες.

Την αυτοκινητάρα του την έχετε δει; Έχει δερμάτινα καθίσματα και είναι... "θηρίο". και... έχουμε φωτογραφία από το εσωτερικό του.