MasterChef: Αυτός είναι ο λόγος που δεν επέστρεψε η Γιώτα! Τι αρνήθηκε;

Η διαδικασία που αρνήθηκε να κάνει!

MasterChef: Αυτός είναι ο λόγος που δεν επέστρεψε η Γιώτα! Τι αρνήθηκε;

Αυτός είναι ο λόγος που δεν είδαμε την Γιώτα να επιστρέφει πίσω στο MasterChef. Τι αρνήθηκε η παίκτρια να κάνει και δεν της επέτρεψε η παραγωγή την επιστροφή της στο παιχνίδι! Όσα αποκάλυψαν για την άρνηση της παίκτριας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στο Happy Day γιατί δεν επιλέχθηκε η Γιώτα να επιστρέψει στο παιχνίδι: “Η κυρία Γιώτα, βάσει κανονισμών, θα έμπαινε μέσα, αλλά η ίδια αρνήθηκε να ακολουθήσει τον κανονισμό που θέλει όλους τους συμμετέχοντες πριν μπουν στο σπίτι να κάνουν μια σειρά από εξετάσεις.

Η παραγωγή έχει ευθύνες γιατί οι άνθρωποι αυτοί συμβιώνουν, μπορεί να χρίζουν ιατρικής παρακολούθησης ή να έχουν κάτι που να μην γνωρίζουν, στις κουζίνες γίνονται και ατυχήματα… Πρέπει να έχεις ένα ιατρικό προφίλ του καθενός. Εκείνη αρνήθηκε και έφυγε”, είπε η παρουσιάστρια.

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef είδαμε την οικειοθελή αποχώρηση της Σεμίνας λόγω κάποιων σοβαρών προβλημάτων. Ποια είναι η παίκτρια που πήρε την θέση της;

MasterChef: Η viral Γιώτα μιλάει για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της

Η viral Γιώτα μπορεί να αποχώρησε σύντομα από το MasterChef, ωστόσο πρόλαβε και έγινε fan favourite! Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής μιλάει για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της και τα αποκαλύπτει όλα!

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη "Στην φωλιά των ΚουΚου" και δεν δίστασε να μιλήσει για τα άτομα που ξεχώρισε, αλλά και τις εμπειρίες της στο σόου.

Χαρακτηριστικά είπε, “Ξεχώρισα πολλά παιδιά. Αυτό το παιδάκι που έχει το καπελάκι, ο Κωστάκης, πολύ καλό παιδί. Τον συμπάθησα πολύ. Είναι δύο Κύπριοι. Αυτό το παιδί ο Κύπριος και αυτός μου αρέσει πάρα πολύ.”

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε για την ζωή της και όχι μόνο στο παρακάτω βίντεο. Ωστόσο εσείς ξέρετε για την παίκτρια που θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το σπίτι την Δευτέρα;